eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Hzr 2012 #3,621 Bazen masanızda rakılık taslayanlar gider başkasına meze olurlar. Hiçbir şeye değil, kattığınız suya acırsınız...
Bazen masanızda rakılık taslayanlar gider başkasına meze olurlar. Hiçbir şeye değil, kattığınız suya acırsınız...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Hzr 2012 #3,622 Şimdi biz seninle mutluluktan müebbet yesek, Yarın af çıkar !..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Hzr 2012 #3,623 eFSaNe_KaRTaL dediki: Şimdi biz seninle mutluluktan müebbet yesek, Yarın af çıkar !.. Genişletmek için tıklayın... sevdim bunu
eFSaNe_KaRTaL dediki: Şimdi biz seninle mutluluktan müebbet yesek, Yarın af çıkar !.. Genişletmek için tıklayın... sevdim bunu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Hzr 2012 #3,625 eFSaNe_KaRTaL dediki: Tam benlik bir durum =) Genişletmek için tıklayın... arada bizede vuruyor böyle karamsar olma
eFSaNe_KaRTaL dediki: Tam benlik bir durum =) Genişletmek için tıklayın... arada bizede vuruyor böyle karamsar olma
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Hzr 2012 #3,626 Bugün senin icin bir Sey yapmiyorsam. Dün elimden geleni yaptIgIm icindir...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Hzr 2012 #3,627 “Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni. Çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri..”
“Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni. Çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri..”
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Hzr 2012 #3,628 Bim marketi gibiydin . Milletin sana olan ilgisi sadece ucuzluğundan..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 30 Hzr 2012 #3,629 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bim marketi gibiydin . Milletin sana olan ilgisi sadece ucuzluğundan.. Genişletmek için tıklayın... nefret ediyorum o marketten
eFSaNe_KaRTaL dediki: Bim marketi gibiydin . Milletin sana olan ilgisi sadece ucuzluğundan.. Genişletmek için tıklayın... nefret ediyorum o marketten
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 30 Hzr 2012 #3,630 Değmeyen yüreğe fazlasıyla güneş gösterirsen, değmez..! Güneş yüzünden değerini göremediği için dalında çürür..!
Değmeyen yüreğe fazlasıyla güneş gösterirsen, değmez..! Güneş yüzünden değerini göremediği için dalında çürür..!