yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,811 Ve ben, seni gördükten sonra, gerçekten aşkın var olduğuna inandım. Ve sen, beni sevdikten sonra, tüm dünyanın, ikimiz dışında kalabalık olduğunu anladım.
Ve ben, seni gördükten sonra, gerçekten aşkın var olduğuna inandım. Ve sen, beni sevdikten sonra, tüm dünyanın, ikimiz dışında kalabalık olduğunu anladım.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,812 Şişş ! Dinle αşkım, dedim. - Neyi dedi - Kαlbimin αtışını dedim ♥ - Çok hızlı bunu nαsıl yαpıyorsun ? dedi - Gözlerine bαkıyorum dedim ...Sustu ♥
Şişş ! Dinle αşkım, dedim. - Neyi dedi - Kαlbimin αtışını dedim ♥ - Çok hızlı bunu nαsıl yαpıyorsun ? dedi - Gözlerine bαkıyorum dedim ...Sustu ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,813 "Herkes ikinci bir şansı hakeder" derler ya hani. Yalan ! "Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi"
"Herkes ikinci bir şansı hakeder" derler ya hani. Yalan ! "Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi"
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Tem 2012 #3,814 sitem* dediki: Şişş ! Dinle αşkım, dedim. - Neyi dedi - Kαlbimin αtışını dedim ♥ - Çok hızlı bunu nαsıl yαpıyorsun ? dedi - Gözlerine bαkıyorum dedim ...Sustu ♥ Genişletmek için tıklayın... Güzel taktik =)
sitem* dediki: Şişş ! Dinle αşkım, dedim. - Neyi dedi - Kαlbimin αtışını dedim ♥ - Çok hızlı bunu nαsıl yαpıyorsun ? dedi - Gözlerine bαkıyorum dedim ...Sustu ♥ Genişletmek için tıklayın... Güzel taktik =)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,815 Sana Gitme Desem ne olucak ki ? Yine gidiceksin.Bu inat sendeyken beni yine üzüceksin.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,816 Erkeğin vedası 'Devrim' gibidir, Yenilikleri getirir. Kadının vedası 'Darbe' gibidir, Her şeyi bitirir..!
Erkeğin vedası 'Devrim' gibidir, Yenilikleri getirir. Kadının vedası 'Darbe' gibidir, Her şeyi bitirir..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,817 Benim bütün çabam kimseye muhtaç olmadan yaşamaktır.. İnsanlar hiçbir şeyimi almazlarsa, - Bana çok şey vermiş olurlar.. Hiçbir kötülük etmezlerse, - Yeterince iyilik yapmış sayılırlar..
Benim bütün çabam kimseye muhtaç olmadan yaşamaktır.. İnsanlar hiçbir şeyimi almazlarsa, - Bana çok şey vermiş olurlar.. Hiçbir kötülük etmezlerse, - Yeterince iyilik yapmış sayılırlar..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Tem 2012 #3,818 " Zamanınız Kısıtlı! Bu yüzden başka insanların gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin. "
" Zamanınız Kısıtlı! Bu yüzden başka insanların gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin. "
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Tem 2012 #3,819 "Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil; elini çıkardığında tutacak birinin olmamasıdır.."
"Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil; elini çıkardığında tutacak birinin olmamasıdır.."
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Tem 2012 #3,820 "Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak!" [Can Yücel]
"Öyle bir seveceksin ki, yüreğinden kimse ayıramayacak. Ve öyle birini seveceksin ki, seni gözleriyle bile aldatmayacak!" [Can Yücel]