yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,802 Tipimiz'' tarzımız itici olabilir ama, yüreğimiz ve sözümüz çekicidir..!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,803 Hayaller İnsanı Hep Umutlandırır Gelecekten... Ya Hayal Kurmayacaksın, Yada Gerçekleşmesi İmkansız Bir Hayale Sürüklenmeyeceksin, Yoksa Üzülen Her Zaman Sen Olursun... Ne Kadar İnkar Edersen Et Kurduğun Hayaller Beklentilerin Olacaktır..
Hayaller İnsanı Hep Umutlandırır Gelecekten... Ya Hayal Kurmayacaksın, Yada Gerçekleşmesi İmkansız Bir Hayale Sürüklenmeyeceksin, Yoksa Üzülen Her Zaman Sen Olursun... Ne Kadar İnkar Edersen Et Kurduğun Hayaller Beklentilerin Olacaktır..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Tem 2012 #3,804 sitem* dediki: Tipimiz'' tarzımız itici olabilir ama, yüreğimiz ve sözümüz çekicidir..!.. Genişletmek için tıklayın... Bir an aklıma ben geldim =)
sitem* dediki: Tipimiz'' tarzımız itici olabilir ama, yüreğimiz ve sözümüz çekicidir..!.. Genişletmek için tıklayın... Bir an aklıma ben geldim =)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,805 Onu hiç görmemek başkasıyla görmekten iyidir...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,806 eFSaNe_KaRTaL dediki: Bir an aklıma ben geldim =) Genişletmek için tıklayın... ne alaka
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,808 eFSaNe_KaRTaL dediki: Öylesine Genişletmek için tıklayın... bişeyin normal değil ki
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Tem 2012 #3,810 eFSaNe_KaRTaL dediki: Ben beni böyle sevdim Genişletmek için tıklayın... he iyi bari..