arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,781 Bir kadının Hassas olduğu 3 şey vardır ; Gururu , Namusu ve Yüreği. Sakın Gururunu incitmeyin. Namusuna laf Etmeyin. Ve sevgisini Kazandıysanız eğer , O yürekten Hiç gitmeyin....
Bir kadının Hassas olduğu 3 şey vardır ; Gururu , Namusu ve Yüreği. Sakın Gururunu incitmeyin. Namusuna laf Etmeyin. Ve sevgisini Kazandıysanız eğer , O yürekten Hiç gitmeyin....
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ Credits 0 2 Tem 2012 #3,782 Senin kalbinle sürgün oldum ilkin Azize Kalbim nerede diyorsun? Kalbin bende... kendi kalbim gibi! Üç mağaradan geçtim, ç/ürüyerek! Sen üçüncüsüydün. *** -İLK MAĞARA’yı soruyorsun Körleri seven bir adam ışığa çıkar ki döndüğünde artık onu sevmezler. Oysa köre ışık getirmek Aşka can vermez Azize... Öldürür!
Senin kalbinle sürgün oldum ilkin Azize Kalbim nerede diyorsun? Kalbin bende... kendi kalbim gibi! Üç mağaradan geçtim, ç/ürüyerek! Sen üçüncüsüydün. *** -İLK MAĞARA’yı soruyorsun Körleri seven bir adam ışığa çıkar ki döndüğünde artık onu sevmezler. Oysa köre ışık getirmek Aşka can vermez Azize... Öldürür!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ Credits 0 2 Tem 2012 #3,783 'severim severim sevmesine de seni eski bir hüzünle durmadan büyür içimde bir Girit yasemini' Akgün Akova
'severim severim sevmesine de seni eski bir hüzünle durmadan büyür içimde bir Girit yasemini' Akgün Akova
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,784 Ben uyuyorum." diye mesaj atıp, başkalarıyla mesajlaşıyorsa.Galiba uyuyan sensin, hemde ayakta...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,785 Bazı insanlar ...Sadece Bazen insanlar..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,786 Kimsenin karsısında "Hazır Ol"da durmadım. Bundan sonra "Rahat"da durmam..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,787 Havanın verdiği sıcaklığı veremeyen insanlar da var...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,788 olmazsa olmazlarım artık olmazsada olur...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,789 Sorun senin beni sevmemen değil, senin yüzünden kimseyi sevememem...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye Credits 0 2 Tem 2012 #3,790 Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız her şey için zamanı suçlarız. Oysa unutma ki; zaman konuşacak olsa, hepimiz utanırız.
Hepimiz kaybettiğimiz ya da ulaşamadığımız her şey için zamanı suçlarız. Oysa unutma ki; zaman konuşacak olsa, hepimiz utanırız.