yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,761 kim demiş o benim gittiğim yere gelmez diye o benimle heryere geliyor yeterki kalbimde dursun...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,762 Aslinda Deli Dolu Biriyimdir.... Ama Simdi "Deli"ligimden Eser Yok... Sadece "Dolu"yum....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,763 Şair derki; Sevdiğini düşünen hep yanar. Mevlana cevap verir; Sevdiğini düşünmeyen neye yarar !
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,764 Ve birgün gelip biri öyle güzel severki seni, sen sevdim demeye utanırsın. Onun sözlerini, düşlerini hatta seni sevmesini seversin....
Ve birgün gelip biri öyle güzel severki seni, sen sevdim demeye utanırsın. Onun sözlerini, düşlerini hatta seni sevmesini seversin....
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 2 Tem 2012 #3,765 Sarhoş olmaya gerek yok Sen 'sar' ben 'hoş' olurum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,766 Yalnızlığı seviyorum. En azından böyle daha iyi olduğuma kendimi ikna ettim."
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 2 Tem 2012 #3,767 Ne BiLeyim Be sevgiLi.. ÖyLe güzeL ßaktınki gözLerime.. Sevmek degiL, öLmek geLdi içimden..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 2 Tem 2012 #3,768 Her dakika gülelim istemiyorum. Yeri geldiğinde bağır çağır. Saçma sapan bir konuya sırf kıskandığın için sinirlen. Ama gitmee.
Her dakika gülelim istemiyorum. Yeri geldiğinde bağır çağır. Saçma sapan bir konuya sırf kıskandığın için sinirlen. Ama gitmee.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,769 Etrafımda çok Erkek Var diyen Kız pisliğin Etrafında çok Sinek olur Bil istedim..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,770 "Uzun zaman hayatımızdan bir sayfayı koparıp atamazken, bazen bir anda tüm defteri ateşe atabileceğimizi farkettim."
"Uzun zaman hayatımızdan bir sayfayı koparıp atamazken, bazen bir anda tüm defteri ateşe atabileceğimizi farkettim."