yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,741 Evet.. Belki umudum kalmadı geleceğimden; ama asla pişman değilim geçmişimden.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #3,742 sitem* dediki: olcan tabi bana güven çiçeemm Genişletmek için tıklayın... güveniyom bebeeeeeemmmm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,743 Anlamaya başlıyorum, inanmayı yitirmek pahasına.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,744 arz-ı hal dediki: güveniyom bebeeeeeemmmm Genişletmek için tıklayın... seni seviyoruumm)
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #3,745 sitem* dediki: seni seviyoruumm) Genişletmek için tıklayın... bende senii sevgIlIMMMMMMMMMM
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,746 arz-ı hal dediki: bende senii sevgIlIMMMMMMMMMM Genişletmek için tıklayın... tmm kıs abartma nazar değcek bak demedi deme
arz-ı hal dediki: bende senii sevgIlIMMMMMMMMMM Genişletmek için tıklayın... tmm kıs abartma nazar değcek bak demedi deme
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #3,747 sitem* dediki: tmm kıs abartma nazar değcek bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... elem tere fiş kem gözlere şiş
sitem* dediki: tmm kıs abartma nazar değcek bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... elem tere fiş kem gözlere şiş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,748 Hapşurduğumda; çok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke. Bende; sende gör değilde, emrin olur deseydim sessizce.
Hapşurduğumda; çok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke. Bende; sende gör değilde, emrin olur deseydim sessizce.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,749 Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür ona an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması !
Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür ona an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması !
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,750 "Birilerinin acı çektiğini görmek beni asla mutlu etmez, ama benim mutlu olduğumu görmek birilerine acı veriyor"
"Birilerinin acı çektiğini görmek beni asla mutlu etmez, ama benim mutlu olduğumu görmek birilerine acı veriyor"