eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,751 Gel be, Gel İşte, Küfrüm Tövbeme Karışsın, Aklım Fikrime, Öyle Bir Gel ki Bana, Nefes Nefese !
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,752 "Her kadın saçmadır sevdiği zaman, bırak da içimden seveyim seni açığa vurmadan." Nâzım Hikmet Ran
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,753 Her dakika gülelim istiyorum.. Yeri geldiğinde bağır çağır, saçma sapan bir konuya sırf kıskandığın için sinirlen.. Ama hiç bırakma beni .. ♥
Her dakika gülelim istiyorum.. Yeri geldiğinde bağır çağır, saçma sapan bir konuya sırf kıskandığın için sinirlen.. Ama hiç bırakma beni .. ♥
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,754 Ah sizin "benzemez kimse sana" musikisiyle başlayıp, "sende artık herkes gibisin" şiiriyle son bulan bu aşklarınız..
Ah sizin "benzemez kimse sana" musikisiyle başlayıp, "sende artık herkes gibisin" şiiriyle son bulan bu aşklarınız..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,755 Eğer bir gün eskisi kadar konuşmadığımızı fark edersen, bil ki sebebi benim önemsemiyor olmam değil, senin beni kendinden uzaklaştırmandır.
Eğer bir gün eskisi kadar konuşmadığımızı fark edersen, bil ki sebebi benim önemsemiyor olmam değil, senin beni kendinden uzaklaştırmandır.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,756 Delikanlı dediğin kadına dokunmadan sevdalanan ve dokunduğu kadına namus gözüyle bakandır .. ♥ .
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #3,757 Şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey severken bile sensiz olmak
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey severken bile sensiz olmak
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,758 "Üzülme kelebeğim... Bugünü atlatırsak.. yarın diye bir şey yok!"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,759 Duydum ki başkasını seviyormuşsun sevgili.. Bilirsin bela okumam.. Allah belanı değil "selanı versin.. [♥]
Duydum ki başkasını seviyormuşsun sevgili.. Bilirsin bela okumam.. Allah belanı değil "selanı versin.. [♥]
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,760 "Ve mutluluk bir kibrit çöpü Artık ne kadar yanarsa..."