arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #3,732 Aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız sorun hatlarda değil , yediği haltlardadır.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,733 arz-ı hal dediki: Aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız sorun hatlarda değil , yediği haltlardadır. Genişletmek için tıklayın... aynen öyle..
arz-ı hal dediki: Aradığınız kişiye ulaşamıyorsanız sorun hatlarda değil , yediği haltlardadır. Genişletmek için tıklayın... aynen öyle..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #3,734 sitem* dediki: aynen öyle.. Genişletmek için tıklayın... sonra bir bakıyosun bir nişanlı yapmış kendine,koluna takmış gelmiş
sitem* dediki: aynen öyle.. Genişletmek için tıklayın... sonra bir bakıyosun bir nişanlı yapmış kendine,koluna takmış gelmiş
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #3,735 Erkeğin en mükemmeli tek kadına ait olmasını bilendir...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Tem 2012 #3,736 Her şeye rağmen, iyi ki varsın; bu doğru. Ama hiç var olmasaydın daha iyi olurdu; bu da doğru.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,737 arz-ı hal dediki: sonra bir bakıyosun bir nişanlı yapmış kendine,koluna takmış gelmiş Genişletmek için tıklayın... gebersin o zaman takma arzımm
arz-ı hal dediki: sonra bir bakıyosun bir nişanlı yapmış kendine,koluna takmış gelmiş Genişletmek için tıklayın... gebersin o zaman takma arzımm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 2 Tem 2012 #3,738 sitem* dediki: gebersin o zaman takma arzımm Genişletmek için tıklayın... gebermedi yaa neysee,çok mutludur eminim bende olurum inşallah
sitem* dediki: gebersin o zaman takma arzımm Genişletmek için tıklayın... gebermedi yaa neysee,çok mutludur eminim bende olurum inşallah
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,739 arz-ı hal dediki: gebermedi yaa neysee,çok mutludur eminim bende olurum inşallah Genişletmek için tıklayın... olcan tabi bana güven çiçeemm
arz-ı hal dediki: gebermedi yaa neysee,çok mutludur eminim bende olurum inşallah Genişletmek için tıklayın... olcan tabi bana güven çiçeemm
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 2 Tem 2012 #3,740 HAYAT, ÖLÜME sormuş, insanlar beni çok severken neden senden nefret ediyorlar Ölüm cevaplamış; Sen tatlı ve güzel bir YALANsın ben ise acı bir GERÇEĞİM...
HAYAT, ÖLÜME sormuş, insanlar beni çok severken neden senden nefret ediyorlar Ölüm cevaplamış; Sen tatlı ve güzel bir YALANsın ben ise acı bir GERÇEĞİM...