yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,711 eFSaNe_KaRTaL dediki: Gün gelir en sevdiğin tişört bile, önce eşofman üstü olur, sonra da toz bezi. Anlatabildim mi? Genişletmek için tıklayın... çok manidarmış
eFSaNe_KaRTaL dediki: Gün gelir en sevdiğin tişört bile, önce eşofman üstü olur, sonra da toz bezi. Anlatabildim mi? Genişletmek için tıklayın... çok manidarmış
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,713 eFSaNe_KaRTaL dediki: öyledir..Sinirlendim yine Genişletmek için tıklayın... ne dellendin yine gece gece bu saatte sinirlenecek malzemede buluyor arkadaş
eFSaNe_KaRTaL dediki: öyledir..Sinirlendim yine Genişletmek için tıklayın... ne dellendin yine gece gece bu saatte sinirlenecek malzemede buluyor arkadaş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,714 Gelen ne getirdi ki giden ne götürsün ben hayatımdan memnunum beni sewmeyen ölsün
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,715 uyuma ya konuşalim diyen birisi warsa hayatınızda onu asla bırakmayın..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,717 eFSaNe_KaRTaL dediki: face denen zımbırtının yüzünden oldu yine =) Genişletmek için tıklayın... çık sende bu saatte ne facesiymiş
eFSaNe_KaRTaL dediki: face denen zımbırtının yüzünden oldu yine =) Genişletmek için tıklayın... çık sende bu saatte ne facesiymiş
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,718 çıktım zaten gerek yok gece gece sinir harbine..=)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,719 Aşk Bazen; " Sevgilinin Yanında Beşiktaşı Düşünmektir" ♥ (faceden alıntı )
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,720 sitem* dediki: Aşk Bazen; " Sevgilinin Yanında Beşiktaşı Düşünmektir" ♥ (faceden alıntı ) Genişletmek için tıklayın... Bir anlasalar sevgimizi asarlar uLan Hepimizi.. Olcan sen olcan =)
sitem* dediki: Aşk Bazen; " Sevgilinin Yanında Beşiktaşı Düşünmektir" ♥ (faceden alıntı ) Genişletmek için tıklayın... Bir anlasalar sevgimizi asarlar uLan Hepimizi.. Olcan sen olcan =)