eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,691 sitem* dediki: Ahh o gülüşü Aşık eder... Genişletmek için tıklayın... Etmiş sanki..=)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,692 Arada sırada sinirli, gergin falan diyorlar benim için.. Ben durduk yere kimseyi ezmedim, sadece ezeni ezdim..
Arada sırada sinirli, gergin falan diyorlar benim için.. Ben durduk yere kimseyi ezmedim, sadece ezeni ezdim..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,693 Çaresizlik nedir bilir misin, Kalbin kanatlanıp gittiği yere: Bedenin gidememesidir..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,694 Seni unutmayı düşünüyorum ama; Seni düşünmeyi unutamıyorum..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,695 Ey sevgili! Ağzımda lokma varken konuşmak kolayda, yüreğimde sen varken susmak ne zormuş...!!!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,696 Sevdiği halde, sevdiğine, SeVdiğini söyleyememek...Aşk dedikleri bu olsa gerek...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,697 japon yapıştırıcım var, ama yapıştırcak japonum yok.. zaaaaaaa...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,698 Adam gibi sevenin aldığı uluslararası ödüldür yalnızlik...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,699 eFSaNe_KaRTaL dediki: japon yapıştırıcım var, ama yapıştırcak japonum yok.. zaaaaaaa... Genişletmek için tıklayın... sözlerimin üzerine paraşütle atladın ya bişi demiyorum artık katlettin burayıı
eFSaNe_KaRTaL dediki: japon yapıştırıcım var, ama yapıştırcak japonum yok.. zaaaaaaa... Genişletmek için tıklayın... sözlerimin üzerine paraşütle atladın ya bişi demiyorum artık katlettin burayıı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,700 Sokaktaki köpeğe ekmek verirsin yanından ayrılmaz... Değmeyecek birine ömrünü verirsin bir ^-^ köpek^-^ kadar olamaz...
Sokaktaki köpeğe ekmek verirsin yanından ayrılmaz... Değmeyecek birine ömrünü verirsin bir ^-^ köpek^-^ kadar olamaz...