eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,671 Herkes birbirine sığınıyor bu devirde.. aşk acıya,acı göz yaşına,ben sana,sen ona..Öyle işte.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,672 Tek Bir Kişinin Yokluğu,Çevrendeki Tüm Çokluğu Hiç Yapar. . .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,673 eFSaNe_KaRTaL dediki: Herkes birbirine sığınıyor bu devirde.. aşk acıya,acı göz yaşına,ben sana,sen ona..Öyle işte. Genişletmek için tıklayın... çok iyi sitem beğendi....)
eFSaNe_KaRTaL dediki: Herkes birbirine sığınıyor bu devirde.. aşk acıya,acı göz yaşına,ben sana,sen ona..Öyle işte. Genişletmek için tıklayın... çok iyi sitem beğendi....)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,674 'KÜSmüyüz' deyişine barıştığım insanlar var. .
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,675 Barikat kurdum yüreğime,joplu gözlerinden şiddet görmesin diye.Seni düşünüyorum eylem günlerinde ve pankartları yakıyorum,adın'la seni seviyorum'un yanyana yazdığı...şimdiyse varlığım yalnızlık kalesinde sürgünde
Barikat kurdum yüreğime,joplu gözlerinden şiddet görmesin diye.Seni düşünüyorum eylem günlerinde ve pankartları yakıyorum,adın'la seni seviyorum'un yanyana yazdığı...şimdiyse varlığım yalnızlık kalesinde sürgünde
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,676 ''Birini Seviyorsanız, Onu ALLAH'tan İsteyin. Kalpler ALLAH'ın Elindedir.''
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,677 eFSaNe_KaRTaL dediki: Barikat kurdum yüreğime,joplu gözlerinden şiddet görmesin diye.Seni düşünüyorum eylem günlerinde ve pankartları yakıyorum,adın'la seni seviyorum'un yanyana yazdığı...şimdiyse varlığım yalnızlık kalesinde sürgünde Genişletmek için tıklayın... solcu bir söylem olmuş sanki..))
eFSaNe_KaRTaL dediki: Barikat kurdum yüreğime,joplu gözlerinden şiddet görmesin diye.Seni düşünüyorum eylem günlerinde ve pankartları yakıyorum,adın'la seni seviyorum'un yanyana yazdığı...şimdiyse varlığım yalnızlık kalesinde sürgünde Genişletmek için tıklayın... solcu bir söylem olmuş sanki..))
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,679 ''Kalbinizin ısınmadığı insanlardan Uzak durun..'' ~ Hz. Ömer
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,680 eFSaNe_KaRTaL dediki: Çarşıcı desek.. Genişletmek için tıklayın... çarşıdamı solcu