eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,681 Haa illa siyaset yapcas tamam.. ÇArşının sağı solu yoktur..Bizim siyasi görüşümüz de beşiktaştır..=)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,682 eFSaNe_KaRTaL dediki: Haa illa siyaset yapcas tamam.. ÇArşının sağı solu yoktur..Bizim siyasi görüşümüz de beşiktaştır..=) Genişletmek için tıklayın... şu çarşıda ne var çözemedim bir ben görmüyorum demekki
eFSaNe_KaRTaL dediki: Haa illa siyaset yapcas tamam.. ÇArşının sağı solu yoktur..Bizim siyasi görüşümüz de beşiktaştır..=) Genişletmek için tıklayın... şu çarşıda ne var çözemedim bir ben görmüyorum demekki
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,683 Ben Senin Yüreğine Ne GüzeL İstanbuL'dum, Sen Beni Fethedecek '' FATİH '' oLamadın Yâr..! ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,685 Nasibim kadar sevdim seni ötesini bekleme..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,686 ''Küçücük gözbebeğimden, hayatıma girdin de kocaman kalbimin neresine sığamadın ?''
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,687 Secde qörmemiş bir aLnın, aLın yazısı oLmak istemem...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,688 Ha senden gerçek sevgi beklemişim. Ha otobüs durağında uçak...?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,689 Herkes niyetini kendisi belli eder, Kimine göre alt tarafı aşk tır, kimine göre sol tarafı....