eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,701 sitem* dediki: sözlerimin üzerine paraşütle atladın ya bişi demiyorum artık katlettin burayıı Genişletmek için tıklayın... deme öle deme deme
sitem* dediki: sözlerimin üzerine paraşütle atladın ya bişi demiyorum artık katlettin burayıı Genişletmek için tıklayın... deme öle deme deme
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,702 eFSaNe_KaRTaL dediki: deme öle deme deme Genişletmek için tıklayın... artık çok geç dedim bile
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,703 beki toparlıyoruz hemen Geleceğim, bekle dedi, gitti . Ben beklemedim O da gelmedi Ölüm gibi birsey oldu . Ama kimse ölmedi .
beki toparlıyoruz hemen Geleceğim, bekle dedi, gitti . Ben beklemedim O da gelmedi Ölüm gibi birsey oldu . Ama kimse ölmedi .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,704 bir uçurum gibi bahsetti benden... düşmekten çok korktuğu, ama bir çocuk gibi kıyısında oynamaktan asla vazgeçmediği...
bir uçurum gibi bahsetti benden... düşmekten çok korktuğu, ama bir çocuk gibi kıyısında oynamaktan asla vazgeçmediği...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,705 Hiç bir dil Özlemi taşıyacak kadar Güçlü degil.... İnsan bu yüzden özledikçe sessizleşir...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,706 'Yan yana' kelimesi bile ayrı yazılıyor. Biz 'sımsıkı' olalım. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,707 Bakışlarında diyar diyar gezdiğin değil, bir bakışıyla diyarına gittiğindir Aşk...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,708 Seni öyle görmezden gelirim ki varlığından bile şüphe edersin...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Tem 2012 #3,709 Aşk diye beklediğim duraklarda sen gelmeden önce indim ben...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Tem 2012 #3,710 Gün gelir en sevdiğin tişört bile, önce eşofman üstü olur, sonra da toz bezi. Anlatabildim mi?