S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Tem 2012 #3,841 "dedim çık o aynadan hayalimi çalan hayalim olmazsa olmasın yalnız var olduğuna inanmak için ellerim sana dokunsun."
"dedim çık o aynadan hayalimi çalan hayalim olmazsa olmasın yalnız var olduğuna inanmak için ellerim sana dokunsun."
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Tem 2012 #3,842 Neşelenir miyiz ki, şans eseri delirsek? Murat Menteş..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Tem 2012 #3,843 Ve artık zor gelmeye başlamıştı her akşam mutlulukla boyalı yüzümü temizlemek..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 5 Tem 2012 #3,844 Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım..
Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2012 #3,845 Riski bazen kazanmak için, bazen de elindekini kaybetmemek için alırsın. Hayat böyle işte korkun kadar kaçar, cesaretin kadar savaşırsın!
Riski bazen kazanmak için, bazen de elindekini kaybetmemek için alırsın. Hayat böyle işte korkun kadar kaçar, cesaretin kadar savaşırsın!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2012 #3,846 Ey güzel allahım gökyüzünden kar yerine ar yağdır.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2012 #3,847 Sen benim arayıpta bulduğum değil hiç aklımda yokken aşık olduğumsun...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2012 #3,848 Gidene Üzülme Sevse Gitmezdi Gelene Sevinme Oda Başkasından Geldi...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2012 #3,849 Sen beni Allahtan istemeyi bilseydin; Ben 'DUA' olup yüreğine, 'AMİN' olup diline düşmesini bilirdim...
Sen beni Allahtan istemeyi bilseydin; Ben 'DUA' olup yüreğine, 'AMİN' olup diline düşmesini bilirdim...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Tem 2012 #3,850 Haklı karıncaya yol veririm, haksız fili yolundan ederim; belki başı karlı dağ değilim ama bir adımda geçilecek tepede değilim..
Haklı karıncaya yol veririm, haksız fili yolundan ederim; belki başı karlı dağ değilim ama bir adımda geçilecek tepede değilim..