yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,001 Facebook'ta sevdim seni söyleyemedim... Sessizce dürttüm seni ekleyemedim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,002 eFSaNe_KaRTaL dediki: Allah razı olsun derim Genişletmek için tıklayın... çok beklersiniz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,003 Ey Yar ! Ne maaş isterim ne sigorta sevgi tokluğuna çalışırım yanında hayatım boyunca... ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,004 Ey yâr! Ey gönlümün sol yarısı.... Aklıma koydum seni, AKLIM almadı.... Yüreğime bıraktım, Sana doymadı..♥♥♥
Ey yâr! Ey gönlümün sol yarısı.... Aklıma koydum seni, AKLIM almadı.... Yüreğime bıraktım, Sana doymadı..♥♥♥
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #4,005 seviyorum seni.. ateist toplantısına dalıp "Allahu ekber" der gibi..!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #4,006 Allah'ım onun suçu yok! Ben sevdim, o yalnızca teşebbüs etti…
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,007 Hiçbir HAYAL Gerçekleşemeyecek Kadar "BÜYÜK", Hiçbir UMUT Hafife Alınacak Kadar "KÜÇÜK" Değildir..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,008 ''İlahi Sen '' Dedi,''Ömürsün'' ''Estağfirullah''Dedim,''Ömrümsün..♥♥♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,010 Birini sewiyorsanız onu Allah'tan isteyin, kalpler onun elindedir...♥♥♥