yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,991 Sen benim;Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım Gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; bugünüme şükür ve… Yarınıma duâ edişim, azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin…
Sen benim;Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım Gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; bugünüme şükür ve… Yarınıma duâ edişim, azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin…
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,992 Ey Sevgili! Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi, Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni… ♥
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,993 Parmak uçlarıma çok cetvel yedim ben; Türkce derslerinde ''Seni Seviyorum'' cümlesinin nesnesi yok'' dedim diye... Hala da aynı fikirdeyim..
Parmak uçlarıma çok cetvel yedim ben; Türkce derslerinde ''Seni Seviyorum'' cümlesinin nesnesi yok'' dedim diye... Hala da aynı fikirdeyim..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,994 Seni Ruhuma Cemre Diye Damlamadıktan Sonra Ben Bu Bedende Neyleyim..? AŞK da SEN, HASRET de SEN, BEN de SEN..♥ ♥ ♥
Seni Ruhuma Cemre Diye Damlamadıktan Sonra Ben Bu Bedende Neyleyim..? AŞK da SEN, HASRET de SEN, BEN de SEN..♥ ♥ ♥
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,995 sevgililer günü 4 senede bir,dünya kupası her sene olsun..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,996 13 yaşında ki kız bile duvarına "kafa nereye biz oraya" yazmış... Kendini kandırma yavrucum BABA nereye sen oraya
13 yaşında ki kız bile duvarına "kafa nereye biz oraya" yazmış... Kendini kandırma yavrucum BABA nereye sen oraya
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,997 eFSaNe_KaRTaL dediki: sevgililer günü 4 senede bir,dünya kupası her sene olsun.. Genişletmek için tıklayın... aa ne demek hemen yapalım
eFSaNe_KaRTaL dediki: sevgililer günü 4 senede bir,dünya kupası her sene olsun.. Genişletmek için tıklayın... aa ne demek hemen yapalım
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,998 Çünkü hayat, ölümün insana oynadığı en trajik, en mükemmel, en acımasız oyunuydu. Senin için ölüyordum. Durum buydu!
Çünkü hayat, ölümün insana oynadığı en trajik, en mükemmel, en acımasız oyunuydu. Senin için ölüyordum. Durum buydu!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,999 sitem* dediki: aa ne demek hemen yapalım Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun derim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #4,000 O'ndan geriye say dedi öğretmenim, direk sıfır dedim. Varsın αptαl olduğumu düşünsünler, senden geriye ne kalabilirki ?
O'ndan geriye say dedi öğretmenim, direk sıfır dedim. Varsın αptαl olduğumu düşünsünler, senden geriye ne kalabilirki ?