eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,971 “Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni. Çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri..”
“Yağmur olsan binlerce damla arasından bulur tutardım seni. Çünkü korkarım; toprak aldığını vermiyor geri..”
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 9 Tem 2012 #3,972 sitem* dediki: Ilerde Eşım Olacak kişiye bır Not...! Evlenince Senin bır facen Bile Olmayacak... Genişletmek için tıklayın... haha bu iyiymişş
sitem* dediki: Ilerde Eşım Olacak kişiye bır Not...! Evlenince Senin bır facen Bile Olmayacak... Genişletmek için tıklayın... haha bu iyiymişş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,973 İLkİm* dediki: haha bu iyiymişş Genişletmek için tıklayın... iyi tabi ne facesiymiş
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,974 Ve Diyorum Ki... Ellerimi Tutan Ellerin... Cennete Götüren Rehberim Olsun...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,975 ALLAH'ından Bul Diyorsun..! Seni Kimden İstedim de Geldin, Sanıyorsun.. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,976 Iki kişilik Dua'nın adıysa saadet. Ya Rabbi sen O'nunla beraber beni affet ♥
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 9 Tem 2012 #3,977 sitem* dediki: iyi tabi ne facesiymiş Genişletmek için tıklayın... yaniii zaten zorla aradığın kişi bulunup evleniliyor bide face yüzünden boşanılmasınn
sitem* dediki: iyi tabi ne facesiymiş Genişletmek için tıklayın... yaniii zaten zorla aradığın kişi bulunup evleniliyor bide face yüzünden boşanılmasınn
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,978 tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça madem yüzme bilmiyordun niye çıktın ağaca..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,979 İLkİm* dediki: yaniii zaten zorla aradığın kişi bulunup evleniliyor bide face yüzünden boşanılmasınn Genişletmek için tıklayın... faceye takılacağına hatununa takılsın
İLkİm* dediki: yaniii zaten zorla aradığın kişi bulunup evleniliyor bide face yüzünden boşanılmasınn Genişletmek için tıklayın... faceye takılacağına hatununa takılsın
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,980 eFSaNe_KaRTaL dediki: tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça madem yüzme bilmiyordun niye çıktın ağaca.. Genişletmek için tıklayın... çok manidar bir söz... üyeler kapış edecekler şimdi bunu
eFSaNe_KaRTaL dediki: tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça madem yüzme bilmiyordun niye çıktın ağaca.. Genişletmek için tıklayın... çok manidar bir söz... üyeler kapış edecekler şimdi bunu