yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,951 --Bu dünyada tek KIZ benmişim gibi davransın istiyorum♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,952 *Edep döküntüleri,altın döküntülerinden daha hayırlıdır. Hz.Osman (R.A.)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,953 Ne sözleriyle seni etkileyene, Ne de göze Hitap edene aldan ... Sen, sen ol , Yüreğiyle yüreğini Titretene Bağlan..!!
Ne sözleriyle seni etkileyene, Ne de göze Hitap edene aldan ... Sen, sen ol , Yüreğiyle yüreğini Titretene Bağlan..!!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,954 Min'el kalbi ilel kalbike sebila. Benim kalbimden senin kalbine bir yol vardır.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,955 Kim istemez ki gecenin köründe uyandırılıp "Çık dışarı özledim." deyip aptalca bakışmayı...♥
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,956 Hep kalıplara uymayı reddettim. Geldiğim nokta şu ; Diğerlerinden daha mutsuz, bir o kadar umutsuz ama kafam hepsinden daha güzel ..
Hep kalıplara uymayı reddettim. Geldiğim nokta şu ; Diğerlerinden daha mutsuz, bir o kadar umutsuz ama kafam hepsinden daha güzel ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,958 berenn dediki: Ne çok sözler iz bırakmış sizde yahu Genişletmek için tıklayın... bu konu çok hit alıyor beren tüm mesele bu
berenn dediki: Ne çok sözler iz bırakmış sizde yahu Genişletmek için tıklayın... bu konu çok hit alıyor beren tüm mesele bu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,959 Zaten ayçekirdeği kadar Kalbim var, Onu da çıt çıt kırıyorlar..
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Tem 2012 #3,960 sitem* dediki: bu konu çok hit alıyor beren tüm mesele bu Genişletmek için tıklayın... Hımmm devam et ozaman...
sitem* dediki: bu konu çok hit alıyor beren tüm mesele bu Genişletmek için tıklayın... Hımmm devam et ozaman...