S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Tem 2012 #3,941 Sık sık partner değiştiren, kendisinin asla değişmeyeceğine inanan insandır. Heykelini dikmeye gerek yoktur, çünkü zaten taştandır..
Sık sık partner değiştiren, kendisinin asla değişmeyeceğine inanan insandır. Heykelini dikmeye gerek yoktur, çünkü zaten taştandır..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Tem 2012 #3,942 Ben bir tabanca hayaliyim. Ama içimdeki kurşun gerçek..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 8 Tem 2012 #3,943 Bu aralar ellerim hep üşür benim. doktor kansızlık der,ben sensizlik derim... Edip Cansever..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,944 '-Yürek yorgun düştü mü. . . '- Ter gözden akar. . .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,945 Parmağımdaki yüzükte Adın , Cebimdeki Kimlikte Soy/adın.. Boşuna demiyormuşsun Ben SEN'inle SEN oldum diye , Varlığınla CENNET'e kadar var'ım..
Parmağımdaki yüzükte Adın , Cebimdeki Kimlikte Soy/adın.. Boşuna demiyormuşsun Ben SEN'inle SEN oldum diye , Varlığınla CENNET'e kadar var'ım..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,946 Dünya'yı gece ile setreylediğin gibi.. Bizi de İnşirah ile Setreyle... ya Rab....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,947 Hiçbir şey yüzümü çevreleyen örtüm kadar güven vermiyor bana...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,948 " Yeni bir başlangıç değil, mutlu bir son istiyorum...♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,949 İçimden Şu Zalim Şüpheyi Kaldır Ya Kendin Gel Ya Beni Oraya Aldır...♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 8 Tem 2012 #3,950 Yüreğimin Yar diye istediği de sensin , Ar diye kaçıp gittiği de ...♥