yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,961 SakLanma Boşuna..' Duâ'mda SobeLiyorum Seni..' ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,962 Yine saNa sesleniYorum Ey Yar... ♥ İznin olurSa Yüreğine ihtiYacım var... ♥ Bırak göZlerini gözlErimde kalsın... ♥ YüreĞimin yüreĞine söyleYeceği var... ♥
Yine saNa sesleniYorum Ey Yar... ♥ İznin olurSa Yüreğine ihtiYacım var... ♥ Bırak göZlerini gözlErimde kalsın... ♥ YüreĞimin yüreĞine söyleYeceği var... ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,963 Yokluk zordur..Her yerde.. Hiç farketmez..Hangi Din'de..Hangi Dil'de.. Rabbim sınamasın bizleri..Yokluk ile..
Yokluk zordur..Her yerde.. Hiç farketmez..Hangi Din'de..Hangi Dil'de.. Rabbim sınamasın bizleri..Yokluk ile..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,964 Kıskanmayan Erkekten Hayır Gelmez.! Hz Ali (r.a.)
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Tem 2012 #3,965 ”Herkes mutlu olacak diye bir kural yok, biz de mutsuz olalım. Ben seninle mutsuzluğada varım. ”
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,966 Ben susmalıyım ki; tüm zor cümleler sana kalsın..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,967 Ve Aşk...; O nu İstemeye Gittiinde Gelen Tuzlu Kahveyi Büyük Bir Zevkle İçmektir....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,968 Aşk'ta Şeriat İstiyorum. Ben Onun Kalbini Çaldıysam O da Benimkini Çalmalı... Kısasa Kısas...♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,969 Seni Sevmeme Sebep olan Rabbim seni benden Çook Sevsin ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #3,970 Ilerde Eşım Olacak kişiye bır Not...! Evlenince Senin bır facen Bile Olmayacak...