S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,031 Uzanırsa bir el semaya ... Kabul görsün bu dua! Onu benden alma... Onu benden alma...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,032 Ben ölseydim, o belki ağlardı. Ama o ağlasaydı; Ben ölürdüm.. Ö. Asaf..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,033 Seni bu kadar sevmeye değer bulmayanı sen neden bu kadar ağlamaya değer buluyorsun? Kahraman Tazeoğlu..
Seni bu kadar sevmeye değer bulmayanı sen neden bu kadar ağlamaya değer buluyorsun? Kahraman Tazeoğlu..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,034 Kendinde aramaya cesaret edemediği hataları, insan başkalarında çok kolay buluyor.. Kahraman Tazeoğlu..
Kendinde aramaya cesaret edemediği hataları, insan başkalarında çok kolay buluyor.. Kahraman Tazeoğlu..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,035 Hevesin gırtlağında kalır da sırtına vuran çıkmaz. Böyledir işte yalnızlık.. Kahraman Tazeoğlu..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,036 Eğer başarabiliyorsan, unuttuğun kadar hatırla beni ve sevdiğin kadar git.. Kahraman Tazeoğlu..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,037 Sustum! Birikti yanaklarıma alfabe... Yâ İlahi! Sükûtumu en güzel duâm eyle..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 9 Tem 2012 #4,038 Sana rastladığım gün susuzdum, yalnızdım Bir çırpıda içtim gözlerini..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,039 Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer, ben çok pahalı bir tabloyum...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,040 “Gelmeyecek bir gideni, olmayacak bir nedeni beklediniz mi hiç?