yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,041 Ona dünyam dersin, dönmeyeceğini bildiğin halde...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,042 Yalnızca Yanlışlar yakmaz insanın canını.Bazen yaptığı dogrular'da sıkar canını.!'.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,043 Biliyordum aslında seni gözümde büyüttüğümü, söylesene, kaç yaşımdasın?"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,044 Ben Aşık Değilim Sana. . Benim AŞK'ım ALLAH'a. . ! Tamam Seni de Sevdim Lakin Yaratan AŞK'ına...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,045 Seni seviyorum." bile anonim olmuş. Ne söyleyeni belli, ne sahip çıkanı..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,046 Yalnizlik gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yagmur sokaklarin, Tebessüm dudaklarin, hüzün ellerin, Sen ŞİMDİ kiminsin?.
Yalnizlik gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yagmur sokaklarin, Tebessüm dudaklarin, hüzün ellerin, Sen ŞİMDİ kiminsin?.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,047 Sözünün adamı olacaksın dedinmi yapacaksın efendi olacaksın,yapamıyorsan susacaksın.!'
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,048 Ona dünyam dersin, dönmeyeceğini bildiğin halde..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,049 Şimdi ölsem; En fazla kahvede çaylar soğur.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Tem 2012 #4,050 İlla gideceksen Allah aşkına git! ama onun aşkına gitme...