yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,061 Bazen sessizliğin öğrettiklerini anlatamıyorum, sessizliği bozmamak için...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,062 Ben SEVDİMMİ. GÖZLERINDE BÜYÜR.. SÖZLERINDE YÜRÜR.. YÜREĞİNDE ÖLÜRÜM .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,063 Aşık Olmak İstiyorum... Şöyle En Helalinden.. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,064 İKİ'de bir' aklıma getirip durma şeytan.!Oglum BAK git...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,065 Kömür gözlüm sende sevda ne arar♥♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,066 Kaderden bir bekleyiş olmayacağını bile bile..ama yinede ümitleniyor insan ışte.. Anlamıyor ki yürek.. Söz geçmiyor ki ne kalbe ne kadere .. Dedim ya suskunum bu günlerde..
Kaderden bir bekleyiş olmayacağını bile bile..ama yinede ümitleniyor insan ışte.. Anlamıyor ki yürek.. Söz geçmiyor ki ne kalbe ne kadere .. Dedim ya suskunum bu günlerde..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 10 Tem 2012 #4,067 Ma Veddeake Rabbüke Vema Kala " (Rabbîn Seni Terk Etmedi ve Sana Darılmadı)
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,068 ''Biliyorum ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren! ''
''Biliyorum ki düşmek değildir insanları üzen.. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren! ''
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,069 Derdim yüreğimde, Eller ne bilsin.. » » Aşık Veysel
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Tem 2012 #4,070 Kime sorsam "ben senin mutluluğunu istiyorum" dedi, Ne kastınız vardı mutluluğuma anlamadım gitti.