yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,081 Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler."
Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler."
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,082 Sevqime qem qataram men, qem içinde bataram men, Bu ürek bide severse kesip onu ataram men..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,083 Gece olup; sensizliği bir yorgan gibi üstüme çekince, hissettiğim duygunun, tarifi yok...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,084 Nerede olduğunu bilmiyorken de sana yakın olmayı öğrettin bana. Uzun geceler geçti. Kendisinden hiç haber alamıyorum kendimin..
Nerede olduğunu bilmiyorken de sana yakın olmayı öğrettin bana. Uzun geceler geçti. Kendisinden hiç haber alamıyorum kendimin..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,085 Evlilik aşkı öldürüyor diyorlar , ölürmüsün benimle ♥
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,086 Çocuksun sen sesindeki tipiye tutulduğum..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,087 Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler. Cemal Süreya..
Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler. Cemal Süreya..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,088 insan hergün anımsar mı aynı gözleri??
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,089 Niye ihtiyaç duyarki insan bir başkasına? Niye Özler .. Neyi Bekler? Yokluğu neden bazen bu kadar belli olur, Ve gelişi neden bu kadar önemlidir? Özlemek; Olur ya bazen, Ekmek gibi su gibi Olmazsa olmaz gibi Özlersin ya hani ... Takılırsın o'na Düşünemez, göremez, bilemezsin.. Sadece Özlersin nedensiz..
Niye ihtiyaç duyarki insan bir başkasına? Niye Özler .. Neyi Bekler? Yokluğu neden bazen bu kadar belli olur, Ve gelişi neden bu kadar önemlidir? Özlemek; Olur ya bazen, Ekmek gibi su gibi Olmazsa olmaz gibi Özlersin ya hani ... Takılırsın o'na Düşünemez, göremez, bilemezsin.. Sadece Özlersin nedensiz..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,090 Havam bozulmaya başladı yine. Gözlerim de dolmaya, Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece..
Havam bozulmaya başladı yine. Gözlerim de dolmaya, Sanırım içimde bir yerlere sen yağdı gece gece..