S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,091 Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..
Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,092 Gölgene bak, beni anlamak istiyorsan. Sana o kadar yakın, ama asla dokunamayan..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 11 Tem 2012 #4,093 Sil ağzının kenarını,yine gülüşünden cennet akıyor... Özdemir Asaf..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,094 ''Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden hiç bitmesin dediğin günlere , Keşke hiç yaşamasaydım dersin.''
''Hayat öyle bir noktaya getirir ki insanı; Eskiden hiç bitmesin dediğin günlere , Keşke hiç yaşamasaydım dersin.''
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,095 "Sözden ağırı yoktur. Beden çok yükü taşır da gönül her sözü taşıyamaz "
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,096 Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse sana ters...
Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse sana ters...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,097 Sana aşık olmak için bahane aramıyorum, gülümsemen zaten içimin coğrafyasını değiştiriyor.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,098 Ey Yar.. hissettiğim kadar "K a l b i m d e" söyleyemediğim kadar "D i l i m d e s i n" . . .
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,099 Hep ertelenen bir an hiç yaşanmamaya mahkumdur. Düşlerin bekleyişini yalnızca bir hüsran karşılayacakdır. Mevsimleri sayarsak ömür baharsız tükenir gider. Sevdiklerimizi bulmak yada bulduğumuzu sevmek tercihi en zor olan iki seçenektir bu sınavda...
Hep ertelenen bir an hiç yaşanmamaya mahkumdur. Düşlerin bekleyişini yalnızca bir hüsran karşılayacakdır. Mevsimleri sayarsak ömür baharsız tükenir gider. Sevdiklerimizi bulmak yada bulduğumuzu sevmek tercihi en zor olan iki seçenektir bu sınavda...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,100 arz-ı hal dediki: Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse sana ters... Genişletmek için tıklayın... sevdim bunu )
arz-ı hal dediki: Nasibinde varsa, alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa, bütün cihan önüne serilse sana ters... Genişletmek için tıklayın... sevdim bunu )