arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,111 Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin...
Bir insan eğer çok gülümsüyorsa, emin olun ruhunda depremler vardır. Çünkü acıyan kalbinse, kimse bilsin istemezsin...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,112 arz-ı hal dediki: iki güzele fazla burası sen güzel,ben güzel,aşkumuz güzel Genişletmek için tıklayın...
arz-ı hal dediki: iki güzele fazla burası sen güzel,ben güzel,aşkumuz güzel Genişletmek için tıklayın...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,113 Sen Yollarına 29 Harfle Acı Döşeyen Bir Şahsa Yara Değilde "Yar" Diyebilir Misin..?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,114 Dünyada bir Kadina en büyük Hediye Onu Mevlaya yaklastiracak Dinin inceliklerini ögretecek bir estir...
Dünyada bir Kadina en büyük Hediye Onu Mevlaya yaklastiracak Dinin inceliklerini ögretecek bir estir...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,115 Onun adını aşk diye andıysan içindeki aşığıda çocuk gibi büyütmelisin...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Tem 2012 #4,116 Gel seninle bir daha ağlayalım; Yaşanmışlara, yaşanmamışlara, bir de hiç yaşanamayacaklara..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Tem 2012 #4,117 Bu söze karşılık Necip Fazıl Kısakürek'in sevdiğim bir şiirinden bir dörtlük geldi aklıma; Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?
Bu söze karşılık Necip Fazıl Kısakürek'in sevdiğim bir şiirinden bir dörtlük geldi aklıma; Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,118 Bir can ile isterim cana seni Ki duysa kıskanır Leyla seni Yolu gözler göz göz olan yüreğim.. BİR SENİ YALNIZ SENİ İLLA SENİ!...
Bir can ile isterim cana seni Ki duysa kıskanır Leyla seni Yolu gözler göz göz olan yüreğim.. BİR SENİ YALNIZ SENİ İLLA SENİ!...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,119 ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм вu güηLeяde кαLвiмde...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,120 Kalemin Su, kağıdın Rüzgar ise; ne yazarsan yaz..Kıymeti yoktur!..