yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,122 Bir zamanlar seni üzen şeyler, "üzememeye" başlayınca artık seni.. Şaşırıyorsun.. Azaldı sanıyorsun acılar.. Oysa sadece sen alışıyorsun..!
Bir zamanlar seni üzen şeyler, "üzememeye" başlayınca artık seni.. Şaşırıyorsun.. Azaldı sanıyorsun acılar.. Oysa sadece sen alışıyorsun..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,123 Hayat insanın ellerini neye alıştırır biliyormusunuz..? Bir.. Vedalara, İki.. Dualara.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,124 Şimdi aşk metreye üflesem, kaç promil çıkar yalnızlığım ?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,125 Ağzı olan konuşuyor; Yüreği olan da sevse ya..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,126 Ben Senin yüreğine ne güzel İstanbul'dum.. Sen beni fethedecek sultan olamadın Yar!.. Ben sana hep şehittim, can veriyordum.. Sen bana bir nefeslik vatan olamadın Yar!..
Ben Senin yüreğine ne güzel İstanbul'dum.. Sen beni fethedecek sultan olamadın Yar!.. Ben sana hep şehittim, can veriyordum.. Sen bana bir nefeslik vatan olamadın Yar!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,127 Olmayacak dualara "Amin" dedim, Olmayacak aminlere "Aşk!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,128 Bir kimseye seni ne kadar sevdiğini sorma, Sen kalbinde onu ne kadar s E v D i Ğ i N e BAK
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,129 Kadın vardır çerden çöpten aş eder; Kadın vardır pişmiş aşı taş eder..!!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Tem 2012 #4,130 "Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hakim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin".
"Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline bile hakim olamıyorsan, başkalarının söylediklerini önemsememelisin".