eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Tem 2012 #4,101 Bazen biri gelir.. Ben senin mutluluğunu istiyorum..Der.. Ve aLır Gider..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,102 Başı sonu eksik bir kelimeyim... " Bozduysam anlamını cümlenin, Beni soldan başlayarak silebilirsin!"
Başı sonu eksik bir kelimeyim... " Bozduysam anlamını cümlenin, Beni soldan başlayarak silebilirsin!"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,103 arz-ı hal dediki: Sana aşık olmak için bahane aramıyorum, gülümsemen zaten içimin coğrafyasını değiştiriyor. Genişletmek için tıklayın... buda güzelmiş..
arz-ı hal dediki: Sana aşık olmak için bahane aramıyorum, gülümsemen zaten içimin coğrafyasını değiştiriyor. Genişletmek için tıklayın... buda güzelmiş..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,104 sitem* dediki: buda güzelmiş.. Genişletmek için tıklayın... eeee ben güzelim bebeeem
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,105 kendine gel diyorsun "S/ANA GELSEM" olmaz mı ?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,106 arz-ı hal dediki: eeee ben güzelim bebeeem Genişletmek için tıklayın... bende güzelim ne olcak şimdi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,107 ''Kimseyi kıramam ben kendimden başka, Dümen bile kıramam incinir diye rota..''
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,108 Yanımdakiler Beni Mutlu Ettiği Sürece Kalsın Hayatımda... İSTEDİKLERİM YANIMDA, İSTEMEDİKLERİM YOLUNDA !!
Yanımdakiler Beni Mutlu Ettiği Sürece Kalsın Hayatımda... İSTEDİKLERİM YANIMDA, İSTEMEDİKLERİM YOLUNDA !!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Tem 2012 #4,109 sitem* dediki: bende güzelim ne olcak şimdi Genişletmek için tıklayın... iki güzele fazla burası sen güzel,ben güzel,aşkumuz güzel
sitem* dediki: bende güzelim ne olcak şimdi Genişletmek için tıklayın... iki güzele fazla burası sen güzel,ben güzel,aşkumuz güzel
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Tem 2012 #4,110 "Düşenin dostu olmaz" der kimileri.. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi..!