arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Tem 2012 #4,141 Bakarsın birgün ikimizde aynı evin anahtarını cebimizde taşırız
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Tem 2012 #4,142 O'na bezen sarılmak istersin, Bazen öpmek istersin Bazen ellerini tutmak istersin Bazen gözlerine uzun uzun bakmak istersin Bazen kokusunu içine çekmek istersin Bazen ise sadece sevsin istersin SADECE GİTMESİN...
O'na bezen sarılmak istersin, Bazen öpmek istersin Bazen ellerini tutmak istersin Bazen gözlerine uzun uzun bakmak istersin Bazen kokusunu içine çekmek istersin Bazen ise sadece sevsin istersin SADECE GİTMESİN...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,143 Ayrılıktan hemen sonra, kendini başkasının kollarına bırakana "rezil", Alkole bırakana"sefil", zamana bırakana ise "asil" denir..!..
Ayrılıktan hemen sonra, kendini başkasının kollarına bırakana "rezil", Alkole bırakana"sefil", zamana bırakana ise "asil" denir..!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,144 Adamı deli eden her kadına karşılık,deliyi adam eden bir kadın vardır.........
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,145 Bazen bir şarkı çalar, sen binlerce şey hissedersin.bazende sessiz kalır gidebildiğin kadar gidersin.....
Bazen bir şarkı çalar, sen binlerce şey hissedersin.bazende sessiz kalır gidebildiğin kadar gidersin.....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,146 Birini bulmak için ugraşma bırak o' seni bulsun,sen bulur isen belan olur.' mevla verirse duan olur..
Birini bulmak için ugraşma bırak o' seni bulsun,sen bulur isen belan olur.' mevla verirse duan olur..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 12 Tem 2012 #4,147 Hayat felsefem: Karar verdiysen sadece yürü; emin değilsen de zamanla olursun.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,148 Derdim yüreğimde,,Eller ne bilsin..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,149 Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum.Sebepi delilik değil, bilirim ki insani sadece en iyi kendisi dinler...
Kendi kendime konuştuğum kadar, kimseyle konuşmuyorum.Sebepi delilik değil, bilirim ki insani sadece en iyi kendisi dinler...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 12 Tem 2012 #4,150 - Veren de "O" Alan da ''O '' , Nedir Senden Gidecek? Telaşını Gören de, "CAN" Senin Zannedecek...!