yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,151 Seni en çok hakedene değil, sefil edene gidiyor bu yürek..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,152 İçin İçin İç ÇekmeLerde GönLüm Takati KaLmamış Feri Sönük GözLerimin.. "Yorgunum" "Suskunum" "Küsmüşüm" ...
İçin İçin İç ÇekmeLerde GönLüm Takati KaLmamış Feri Sönük GözLerimin.. "Yorgunum" "Suskunum" "Küsmüşüm" ...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,153 -ßen seni seversem öyle bir severim ki . ♥ Şeytan bile. Bismillahirrahmanirrahim ' Der. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,154 "Ben doğru yolda kaybolmuş kişi görmedim"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,156 Varlığımı hakedenleri hayatıma dahil etmeyi, haketmeyenlere 'hoşçakal' demeyi, bu uzun yolda yalnız ama başım dik yürümeyi öğrendim ben..
Varlığımı hakedenleri hayatıma dahil etmeyi, haketmeyenlere 'hoşçakal' demeyi, bu uzun yolda yalnız ama başım dik yürümeyi öğrendim ben..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,157 Eğlenilecek Olmak Kolay , Mesele Evlenilecek Olabilmekte...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Tem 2012 #4,158 Kalabalıkta namuslu takılanların tenhada performansları göz kamaştırıyor...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Tem 2012 #4,159 Ve ben seni kovalamaktan vazgeçip hayatı kovalama çabası içinde bir gece daha geçiriyorum, senden habersizce.
Ve ben seni kovalamaktan vazgeçip hayatı kovalama çabası içinde bir gece daha geçiriyorum, senden habersizce.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 13 Tem 2012 #4,160 "güzel ahlâk olan her yerde bir çiçek fazla açar"