yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,271 Bir insan; Mesafelere aldırmadan sizi kelimeleriyle mutlu edebiliyorsa .. O'nu bırakmayın!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,272 Sen istersen eğer geçmiş unutulabir; ama yaptığın her seçimde birdaha düşün: "Çünkü gelecek, geçmiş kadar insaflı olmayabilir"
Sen istersen eğer geçmiş unutulabir; ama yaptığın her seçimde birdaha düşün: "Çünkü gelecek, geçmiş kadar insaflı olmayabilir"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,273 Sussan Olmuyor.. Susmasan olmaz.. Dil Dursa Hakim Bey; Tende Can Durmaz...!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,274 Çok yanlış şehirlerdeyiz... Sana dokunamıyor olsamda ; SADECE SEV... Tek istediğim bu...!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,275 Rüzgar yine kokunu getirdi, Anlayacağın bu gece de "Canım Burnumda...”
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,276 Seninle Olmanın , En Güzel Yanı Ne Biliyormusun ? '' Nerden Bileceksin '' Sen Hiç, Benimle Olmadın ki... Ya Aklın Başka Yerde İdi, Yada Yüreğin...!
Seninle Olmanın , En Güzel Yanı Ne Biliyormusun ? '' Nerden Bileceksin '' Sen Hiç, Benimle Olmadın ki... Ya Aklın Başka Yerde İdi, Yada Yüreğin...!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 18 Tem 2012 #4,277 ''Kimse benim kadar sevmedi" diye bağırıyordu adam... Gözlerin geldi aklıma... Gülümsedim, geçtim ...!
''Kimse benim kadar sevmedi" diye bağırıyordu adam... Gözlerin geldi aklıma... Gülümsedim, geçtim ...!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Tem 2012 #4,278 Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz. (Bakara 2/216)
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz. (Bakara 2/216)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Tem 2012 #4,279 "Külden sürmeler çek gözlerime,bana ateşi hatırlat"
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 19 Tem 2012 #4,280 İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme; duydukları senin sesin,fakat akıllarından geçirdikleri kendi düşünceleridir..!
İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme; duydukları senin sesin,fakat akıllarından geçirdikleri kendi düşünceleridir..!