S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,291 bazen başını alıp gitmek istersin yalnızlığın hemen laf sokar''gidecek yerin mi var'' sanki..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,292 Hayatınız boyunca etrafınızda, önünüzde ve arkanızda pek çok insan yürür.. Ancak yalnızca gerçek dostlar kalbinizde ayak izlerini bırakır...
Hayatınız boyunca etrafınızda, önünüzde ve arkanızda pek çok insan yürür.. Ancak yalnızca gerçek dostlar kalbinizde ayak izlerini bırakır...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,293 Bu görünen ben değilim, ben ben dediğim nedir? Dilimle söz söyleyen, sözü söyletenmidir? Baştan ayağa gömleksem, içimdeki ben midir? Sureti ben sanıp da, avlanma deli gönül.. Hz.Mevlana..
Bu görünen ben değilim, ben ben dediğim nedir? Dilimle söz söyleyen, sözü söyletenmidir? Baştan ayağa gömleksem, içimdeki ben midir? Sureti ben sanıp da, avlanma deli gönül.. Hz.Mevlana..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,294 ben bütün bu yaraları mutluluğun içinden geçmeye çalışırken aldım..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,295 Bahar öyle kolay gelmezdi aslında; biliyorduk; yanlış baharlarda az mı ayaz yemiştik...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,296 kuyulardır, derindir, içinde adam vardır, yusuf bile düşmüştür aleyhisselam! Ah muhsin ünlü..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,297 Özledim... Söyleyeceklerim bu kadar, kısa ve derin...!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,298 Tırtılın ölmek dediğine, üstat kelebek der..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,299 Düşersem aklına, El aç niyaz et .. Belki bi su yürür.. İçim çöl gibi !
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 22 Tem 2012 #4,300 ”iyileşmiyorsa, geçmiyorsa yara değildir”, dedi. “ya yüktür; ya da hediye”, dedi..