S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Ags 2012 #4,521 Yalnızım çünkü sen varsın" "gel" desen gelirdim gittiğin uzakta bendim ...dağ gibi bir ihanetten düştüm bu kendime son gelişim..
Yalnızım çünkü sen varsın" "gel" desen gelirdim gittiğin uzakta bendim ...dağ gibi bir ihanetten düştüm bu kendime son gelişim..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2012 #4,523 Eger sahip' olmak istiyorsan, önce ait olmayı ögreneceksin.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2012 #4,524 İnsan görünümlü olanları dikkate alma çünkü sen hayvan bakıcısı değilsin..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 4 Ags 2012 #4,525 İyi bir dinleyici, muhtemelen başka şey düşünüyordur
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2012 #4,526 Olmuyorsa zorlama ! kimileri SEVİLMEKTEN , kimileri SÜRÜNMEKTEN zevk alır ...!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2012 #4,527 Varlığın varken yokluğuna yazmak Yaşamak varken intihar etmek gibi..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2012 #4,528 Beceremem ki mutlu olmayı ve tebessümü.... SOĞUK İKLİMLERİN İNSANIYIM BEN....!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Ags 2012 #4,529 Ya Benimdi Ayrılıklar ; Yada Ben İmkansızları çok sevdim...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 4 Ags 2012 #4,530 Yalnızlık onca saçın arasında beyaz bir saç teli gibi. Yalnızlık çektikçe çoğalıyor, çoğaldıkça arsızlaşıyor. Elif Şafak
Yalnızlık onca saçın arasında beyaz bir saç teli gibi. Yalnızlık çektikçe çoğalıyor, çoğaldıkça arsızlaşıyor. Elif Şafak