arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 1 Ags 2012 #4,502 Şimdi başımı kendi omzuma yaslayıp gidiyorsam yenildiğimden değil yanıldığımdandır...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2012 #4,503 eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyse burasu doldu ben cennete geçiyorum Genişletmek için tıklayın... çok beklersin kontejan dolmuş orada
eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyse burasu doldu ben cennete geçiyorum Genişletmek için tıklayın... çok beklersin kontejan dolmuş orada
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Ags 2012 #4,504 eFSaNe_KaRTaL dediki: Önce ben geldim yalnız.. Genişletmek için tıklayın... ne farkeder ha sen ha ben sitem* dediki: nezaket lütfenn hem sen sıcağı sevmiyon çekill Genişletmek için tıklayın... kim demiş eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyse burasu doldu ben cennete geçiyorum Genişletmek için tıklayın... Eminmisin bak bütün ünlüler burada
eFSaNe_KaRTaL dediki: Önce ben geldim yalnız.. Genişletmek için tıklayın... ne farkeder ha sen ha ben sitem* dediki: nezaket lütfenn hem sen sıcağı sevmiyon çekill Genişletmek için tıklayın... kim demiş eFSaNe_KaRTaL dediki: Neyse burasu doldu ben cennete geçiyorum Genişletmek için tıklayın... Eminmisin bak bütün ünlüler burada
BeReNN Alyam? Özel üye 1 Ags 2012 #4,506 Sen hiç gökkuşağının altından geçmeyi denedin mi ? Yada bir köre rengi anlatmaya çalıştın mı? Işte böyle birşeydir aşk. Olmayacak duaya amin demek gibidir..
Sen hiç gökkuşağının altından geçmeyi denedin mi ? Yada bir köre rengi anlatmaya çalıştın mı? Işte böyle birşeydir aşk. Olmayacak duaya amin demek gibidir..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Ags 2012 #4,507 Büyük randevu.. Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası.. Bilsem hangi ağaçta.. N.Fazıl Kısakürek
Büyük randevu.. Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası.. Bilsem hangi ağaçta.. N.Fazıl Kısakürek
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Ags 2012 #4,508 Yine yanlış dileği tutmuşuz Büyülü suyun başında... Işık sönünce, Apansız kalakalmışız. nazan bekiroğlu..
Yine yanlış dileği tutmuşuz Büyülü suyun başında... Işık sönünce, Apansız kalakalmışız. nazan bekiroğlu..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Ags 2012 #4,509 Akşamın annesi vardır babası Belkide incecik arkadaşları, Ölürsün o vakit, nasılsın olur Ey kalbim, anladın mı? İbrahim Tenekeci..
Akşamın annesi vardır babası Belkide incecik arkadaşları, Ölürsün o vakit, nasılsın olur Ey kalbim, anladın mı? İbrahim Tenekeci..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 3 Ags 2012 #4,510 Kendime şunu dedim: Korkma, yanındayım.. İbrahim Tenekeci..