eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 5 Ags 2012 #4,571 Kurşun oruç bozmaz şehidim. Sen bugün Allah Katında iftara davetlisin !
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Ags 2012 #4,572 " Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik ettiysen ondan koru kendini..."
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Ags 2012 #4,573 Şu an dünyaya bi anons yapılsa "son dakikalarınız herkes sevdiğine koşsun" diye eminim o kadar çok çift yer değiştirirdi ki.
Şu an dünyaya bi anons yapılsa "son dakikalarınız herkes sevdiğine koşsun" diye eminim o kadar çok çift yer değiştirirdi ki.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Ags 2012 #4,574 "Bu neşenin sonudur elbet derin bir baş ağrısı, kahkahalar bugün senin peki ya bundan sonrası ?" Sagopa..
"Bu neşenin sonudur elbet derin bir baş ağrısı, kahkahalar bugün senin peki ya bundan sonrası ?" Sagopa..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Ags 2012 #4,575 “Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin; zaman geçmişse 'dön' demenin ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin; hiçbir anlamı yoktur.”
“Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin; zaman geçmişse 'dön' demenin ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin; hiçbir anlamı yoktur.”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Ags 2012 #4,576 " İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil,gerçek sevdalar yaşanırdı! " N. Hikmet”
" İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil,gerçek sevdalar yaşanırdı! " N. Hikmet”
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 6 Ags 2012 #4,577 Olmayacak duaydı madem neden semaya baktın ? Amin demedin biliyorum ama ellerini Allah a ne diye açtın ?
Olmayacak duaydı madem neden semaya baktın ? Amin demedin biliyorum ama ellerini Allah a ne diye açtın ?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ags 2012 #4,578 Seni getiren leyleğin sende bıraktığı"ufak" bir izdi kuş beyinli olman
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ags 2012 #4,579 O gittiğinden beri benzine 76 kere zam geldi.. özledim..!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 6 Ags 2012 #4,580 Gidenler sevinçliydi. Geride bıraktıklarına karşı ayıp olmasın diye üzgün görünüyorlardı. Oğuz Atay