yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,761 Çünkü taşlar bazı insanların kalplerinden daha şevkatlidir..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,763 Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin diye sordular, bizde ''GALATASARAY'' atkısını açtık...)))))))
Dünyayı iki elinin arasına alabilir misin diye sordular, bizde ''GALATASARAY'' atkısını açtık...)))))))
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,764 Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir;Çünkü Sevenler,Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar... Ve Nereye Gitseler, Oraya Götürürler.Aşık Neredeyse Maşuk Da Oradadır.
Her Yerde Olmak Gibi Bir Duan Varsa, Gönüllere Gir;Çünkü Sevenler,Sevdiklerini Gönüllerinde Taşırlar... Ve Nereye Gitseler, Oraya Götürürler.Aşık Neredeyse Maşuk Da Oradadır.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,765 KAHVE dünyası.. AYAKKABI dünyası..EKMEK dünyası.. SİMİT dünyası.. derken; Benimde yeni MEKANIMIN adı : ETME - BULMA DÜNYASI..! Gözümün içine baka baka, HAYATIMI altüst edenler, Birgün MUTLAKA misafirim olacak..! Bekliyorum..! )
KAHVE dünyası.. AYAKKABI dünyası..EKMEK dünyası.. SİMİT dünyası.. derken; Benimde yeni MEKANIMIN adı : ETME - BULMA DÜNYASI..! Gözümün içine baka baka, HAYATIMI altüst edenler, Birgün MUTLAKA misafirim olacak..! Bekliyorum..! )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,766 Banada öğretsene hiç sevmemiş gibi davranmayı...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,767 Birisi var ki Gönlümde ...Gerisi yalan gözümde ♥
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 24 Ags 2012 #4,768 sitem* dediki: KAHVE dünyası.. AYAKKABI dünyası..EKMEK dünyası.. SİMİT dünyası.. derken; Benimde yeni MEKANIMIN adı : ETME - BULMA DÜNYASI..! Gözümün içine baka baka, HAYATIMI altüst edenler, Birgün MUTLAKA misafirim olacak..! Bekliyorum..! ) Genişletmek için tıklayın... güzeldi =))
sitem* dediki: KAHVE dünyası.. AYAKKABI dünyası..EKMEK dünyası.. SİMİT dünyası.. derken; Benimde yeni MEKANIMIN adı : ETME - BULMA DÜNYASI..! Gözümün içine baka baka, HAYATIMI altüst edenler, Birgün MUTLAKA misafirim olacak..! Bekliyorum..! ) Genişletmek için tıklayın... güzeldi =))
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,769 Ey Yar..! GönLüme Sen Düştüğünden Beri... GÜL Kokan Her Sözünün Hizmetkarıyım..!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 24 Ags 2012 #4,770 Ey Yâr... Adımı Ailem Koydu.. Soyadım Sana Ait... ♥