P Papatya V.I.P V.I.P 25 Ags 2012 #4,781 Sen Kendini Biliyorsan, Bil ki Kendini Bilmezlerin Söyledikleri Anlamsızdır. Unutma Gereksiz Eleştiri Sadece Gizli Hayranlıktır...
Sen Kendini Biliyorsan, Bil ki Kendini Bilmezlerin Söyledikleri Anlamsızdır. Unutma Gereksiz Eleştiri Sadece Gizli Hayranlıktır...
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Ags 2012 #4,782 'Allah' de ve sus! Başka hiçbir şey söylemeye değmez.. - Necip Fazıl Kısakürek
P Papatya V.I.P V.I.P 25 Ags 2012 #4,783 "Gözlerinde Taksimin ışıltısını Sözlerinde İstanbulun kalabalığını Teninde boğazın esintisini Kalbinde Kız Kulesinin yalnızlığını gördüm."
"Gözlerinde Taksimin ışıltısını Sözlerinde İstanbulun kalabalığını Teninde boğazın esintisini Kalbinde Kız Kulesinin yalnızlığını gördüm."
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Ags 2012 #4,784 Bu sözü yıllar önce Trabzon'da bir lokantanın duvarında görmüştüm. Unutmadığıma göre iz bırakmış olmalı bende Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun. Ye tatlıyı içme suyu, yanarsa yansın.
Bu sözü yıllar önce Trabzon'da bir lokantanın duvarında görmüştüm. Unutmadığıma göre iz bırakmış olmalı bende Ye yağlıyı iç suyu, donarsa donsun. Ye tatlıyı içme suyu, yanarsa yansın.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 27 Ags 2012 #4,785 ''Aslında piç olmak iyi bir şey Hocam! Bir kere hiç akraban olmuyor, bu çok iyi bir şey '' Deli Emin // Vizontele. çok haklı...
''Aslında piç olmak iyi bir şey Hocam! Bir kere hiç akraban olmuyor, bu çok iyi bir şey '' Deli Emin // Vizontele. çok haklı...
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Ags 2012 #4,786 26 harf istemedim senden yanlızca 3 harf istedim. Aşk aşk aşk
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Ags 2012 #4,787 Çok mutlusun aşıkmısın yoksa diyorlar aşık olupta mutlu olan varmış gibi...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Ags 2012 #4,788 Bir kadının erkekte aradığı özellik; Paraysa!!! Bir erkeğin kadında arayacağı şey; Kaç para ettiği Olur.
Bir kadının erkekte aradığı özellik; Paraysa!!! Bir erkeğin kadında arayacağı şey; Kaç para ettiği Olur.
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Ags 2012 #4,789 suskun sanıyorlar beni bu hayatta, oysa değilim, anlaşılamadığım dünyada kırgınlığım kelimelere, yalnız sanıyorlar beni, oysa değilim kimsenin kalabalığında bir "hiç" olmadım sadece...
suskun sanıyorlar beni bu hayatta, oysa değilim, anlaşılamadığım dünyada kırgınlığım kelimelere, yalnız sanıyorlar beni, oysa değilim kimsenin kalabalığında bir "hiç" olmadım sadece...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Ags 2012 #4,790 İnsan; Aklındakilerle gündüzleri, Yüreğindekiyle geceleri uğraşıyor...