Paradoks ... Elif ... Özel üye 28 Ags 2012 #4,791 Kişiliğini makamdan alanlar makamdan sonra kişiliksiz kalırlar ..
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Ags 2012 #4,792 Tarifinde zorlandığım bir boşluk var içimde. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Susmak, uzun uzun susmak istiyorum. Pencereye değen yağmur damlacıkları “konuş” diyene kadar susabilsem..
Tarifinde zorlandığım bir boşluk var içimde. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Susmak, uzun uzun susmak istiyorum. Pencereye değen yağmur damlacıkları “konuş” diyene kadar susabilsem..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,793 Zaman Bütün ümitlerinizin Ağzının Payını Veriyor..........Düşünüyorumda bazı insanları düşünmeye bile değmezmiş....
Zaman Bütün ümitlerinizin Ağzının Payını Veriyor..........Düşünüyorumda bazı insanları düşünmeye bile değmezmiş....
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,794 Yapılan bir çok şeyi affedebilirim ama, affettiğim hiçbirşeyi kolay kolay' UNUTMAM..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,795 Bundan sonra yazacağım hiç bir şeyi üzerine alınma zira sözlerimin adresi artık hiç kimse... .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,796 Bazı insanlara takvim yapragı gibi davranmak gerekiyor vakti geldiğinde koparıp atmak gibi.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,797 Bir gün öyle bi gideceğimki ne sen bulabileceksin beni nede ben kendimi...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 28 Ags 2012 #4,798 Bir hoşçakala sığdırdı beni, yere göğe sığdıramadığım...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,799 Kaderimizin çerçevesini seçme hakkımız var mı? Sadece çerçevenin içine koyacaklarımızı mı seçebiliyoruz?"
Kaderimizin çerçevesini seçme hakkımız var mı? Sadece çerçevenin içine koyacaklarımızı mı seçebiliyoruz?"
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ags 2012 #4,800 "Ve bazen hayattır sevmek, Birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek...