GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Tem 2017 #34 -araz- dediki: herkes belirtebiliyor neden olmasın @TeBeSSüm canim Genişletmek için tıklayın... "Kuşlar" olsun bence
-araz- dediki: herkes belirtebiliyor neden olmasın @TeBeSSüm canim Genişletmek için tıklayın... "Kuşlar" olsun bence
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Tem 2017 #35 aaa bak ben çok sevdimnbunu.ama karar mercii papatya tabi yarışma birincisi olarak
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Tem 2017 #36 -araz- dediki: aaa bak ben çok sevdimnbunu.ama karar mercii papatya tabi yarışma birincisi olarak Genişletmek için tıklayın... Yok kararı ben vermiyeceğim canım halk kendisi karar verecek, seçenekleri anket yapıcaz Var mı başka fikri olan? YAZ KUŞLAR ve 1 SEÇENEK DAHA OLSUN 3ünün arasından seçelim
-araz- dediki: aaa bak ben çok sevdimnbunu.ama karar mercii papatya tabi yarışma birincisi olarak Genişletmek için tıklayın... Yok kararı ben vermiyeceğim canım halk kendisi karar verecek, seçenekleri anket yapıcaz Var mı başka fikri olan? YAZ KUŞLAR ve 1 SEÇENEK DAHA OLSUN 3ünün arasından seçelim