yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #12 eFSaNe_KaRTaL dediki: Evet gençler..Şimdi geLin bakalımm..Ne diyosunuz..? Genişletmek için tıklayın... hemende gördünmü bişide kaçmıyor arkadaş aslında bişi demiyorduk seni ne kadar sevdiğimizi sölüyorduk dime kızlar..
eFSaNe_KaRTaL dediki: Evet gençler..Şimdi geLin bakalımm..Ne diyosunuz..? Genişletmek için tıklayın... hemende gördünmü bişide kaçmıyor arkadaş aslında bişi demiyorduk seni ne kadar sevdiğimizi sölüyorduk dime kızlar..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2011 #13 Komşum haberdar etti..saolsun.. Başta zeynep ve sen olmak üzere bilirim beni ne kadar sevdiğinizi.. Sen uyma zey zey e..Yeni bi zeynep vakasına hazır değil bu bünye.. Ayrıca konuyu açan arkadaşa da sevgilerimi gönderiyorum..
Komşum haberdar etti..saolsun.. Başta zeynep ve sen olmak üzere bilirim beni ne kadar sevdiğinizi.. Sen uyma zey zey e..Yeni bi zeynep vakasına hazır değil bu bünye.. Ayrıca konuyu açan arkadaşa da sevgilerimi gönderiyorum..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #14 Etrafımıza sevgi saçtığımızı unutmamışın ne güzel....O komşunun da dilini koparacam bi zahmet söyle
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2011 #15 unutulur mu hiç ? Komşuma ulaşmak için önce bizim burdan geçmen lazım..;
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #16 valla bugün oralardaydım bilseydim gecerken uğrardım..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2011 #17 nasip...başka zamanaymış artık.. Ayrıca zeynep buralarda bi yerlerdesin biliyorum..Ses et geLince..Biliyosun neler olacağını..
nasip...başka zamanaymış artık.. Ayrıca zeynep buralarda bi yerlerdesin biliyorum..Ses et geLince..Biliyosun neler olacağını..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #18 eFSaNe_KaRTaL dediki: nasip...başka zamanaymış artık.. Ayrıca zeynep buralarda bi yerlerdesin biliyorum..Ses et geLince..Biliyosun neler olacağını.. Genişletmek için tıklayın... ne olcakmış tehditmi ediyosun yoksa arkasında ben varım haberin ola demedi deme
eFSaNe_KaRTaL dediki: nasip...başka zamanaymış artık.. Ayrıca zeynep buralarda bi yerlerdesin biliyorum..Ses et geLince..Biliyosun neler olacağını.. Genişletmek için tıklayın... ne olcakmış tehditmi ediyosun yoksa arkasında ben varım haberin ola demedi deme
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2011 #19 Yok tehdit falan.. Hımm..Sende payını alırsın o zaman..Sıkıntı yok..