Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 7 Eyl 2011 #31 eFSaNe_KaRTaL dediki: bilemem orasını..Bildiğim tek şey bana bişi olmayacağı.. Genişletmek için tıklayın... Fazla avunma yolarım seni Yorumsuz bişey yapmaz bana sen yorma kendini Hatta sus otur oturduğun yerde
eFSaNe_KaRTaL dediki: bilemem orasını..Bildiğim tek şey bana bişi olmayacağı.. Genişletmek için tıklayın... Fazla avunma yolarım seni Yorumsuz bişey yapmaz bana sen yorma kendini Hatta sus otur oturduğun yerde
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Eyl 2011 #32 Sen de bana bişi yapamassın.. Elbet birgün geçersin elime..O zaman ne sitem ne yorumsuz ne de bir başkası olmayacak..
Sen de bana bişi yapamassın.. Elbet birgün geçersin elime..O zaman ne sitem ne yorumsuz ne de bir başkası olmayacak..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #35 Ohh meydanı boş bulmuşun efsanee gittim geldim hala tehdit savuruyonda ortada bişi yok geldim işte hodri meydan
Ohh meydanı boş bulmuşun efsanee gittim geldim hala tehdit savuruyonda ortada bişi yok geldim işte hodri meydan
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #37 berennnn kaşınma sıra sanada gelir bak yandaş seni bizden yana olcağına kimden oluyo
BeReNN Alyam? Özel üye 7 Eyl 2011 #38 Ben tarafsızım banane siz savaşın ben seyredirim Ama komşumu tek geçerim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Eyl 2011 #39 konuş sen konuş yarın görüşürz seninle tek başına ne etcen bakalım..Kim alıcak seni elimden efsanemi başkasımı
konuş sen konuş yarın görüşürz seninle tek başına ne etcen bakalım..Kim alıcak seni elimden efsanemi başkasımı