• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Uzun zamandır bu kadar uzun yazı okumamıştım. Evet azmim ve merakım sayesinde günlüğünü bitirdim.
Umarım istediğin hayatı istediğin kişiyle yaşarsın.
Geçmiş insanı tercübe sahibi yapar daha pozitif ol ki güzel şeyler sana gelsin 🙂
Huzurla kal...

Uzun zamandır bu kadar uzun yazı okumamıştım. Evet azmim ve merakım sayesinde günlüğünü bitirdim.
Geçmiş insanı tercübe sahibi yapar daha pozitif ol ki güzel şeyler sana gelsin 🙂
Huzurla kal...

Buradaki bazı maddeler bana uyuyor.
Günlüğümü güzel gozden geçirmiş olmalısın.
Teşekkür ederim katkın için. :)

Huzurla kal...
Okuyan gözlerine sağlık.
Bazen ben de gelip buraya tabi arayı epey açtıktan sonra gelip okuyorum. Sonra gelip yeni bir şeyler karalıyorum. Belki de forumlar içinde en uzun soluklu günlük tuttuğum yer burası oldu.

:)

İyi dileklerin için de teşekkür ederim. Bilmukabele.

Bir seneyi geçmiş mi bu kez? Neredeyse 1,5 sene olmuş sana yazmayalı. Çok vefasız sahibin var evet. Farkındayım.

Ben hâlâ bir baltaya sap olmaya çalışan, hayatını rayına oturtamamış biriyim.

Ve... Biri var. Evet yine. Uzun zaman sonra. Gelip yazmadıysam demek ki pek önemli biri olmamış demektir.

Onu seviyor muyum, ya da seviyorsam neyim olarak seviyorum bilmiyorum. Aramızda hiç de azımsanmayacak yaş farkı var. Kafalarımız çok uysa da.

Konuşamayınca özlüyorum. Konuşurken de ne kadar konuşsam yetmiyor. Hayatımda bir şekilde arkadaştan bir tık ileri, sevgiliden bir adım geri yerinde oluşunu seviyorum.

Sana bir kod adı vermeyeceğim.
Çünkü kimse beni bu kadar gelgitte bırakmamıştı.

Onu kimseyle karıştırmam.

Not: Anne- babalar çocukları ilerde bir işe yarayacak diye mi dünyaya getiriyor?
Benim annem özellikle öyle galiba. Hasta olmama rağmen benden iş yapmamı bekliyor.

Umruuuumda değil. Önce can sonra canan.

Hele şu birkaç gün geçsin de her şey yoluna girecek.

Kafayı yiyorum sanırım. Bir gün icinde en azından iki kez mevsim değişen bir şehir gibiyim. Ona kızınca, gök gürültülü sağanak yağışlı, ona kavuşunca bol güneşli. Gökkuşağı olarak da o var. Şimdi bunu ona desem, benzettiği şeye bak deyip göz devirirdi eminim. : )

Hem mutluyum hem de mutsuz. Hiçbiri hiçbir zaman tek başına bende kalmayı başaramadı bu halet-i ruhiyelerin.

Bir ara belamı verdi Allah işte. Ondan sonra çok da toparlanamadım. İdare ediyorum işte..

Biri vardı. İyi ki de vardı günlük. Ama artık yok.
Yani aslında var ama bana yok. Herkese ördüğü duvarlardan, bana da ördü. Ben yıkmıştım o duvarları altında kaldım sonra.

Biri vardı. İyi ki de vardı günlük. Ama artık yok.
Yani aslında var ama bana yok. Herkese ördüğü duvarlardan, bana da ördü. Ben yıkmıştım o duvarları altında kaldım sonra.
Biri hayatından çıkıyorsa çıkması gerektiği içindir :)
Yığıntının altından kalkıp devam etmelisin :)
Şu an hissettiğin içini yakan acı ileride derin bir nefes ve bir tebessüm sadece :)

Geri