Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #741 "Ne demiş Ahmet Arif; “Nerede bir can ölse oralı olur yüreğim olmalı zaten olmazsa “İNSAN” olmaz yüreğim."
"Ne demiş Ahmet Arif; “Nerede bir can ölse oralı olur yüreğim olmalı zaten olmazsa “İNSAN” olmaz yüreğim."
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #742 Benim, kıyısında bir saygıyla beklediğim olanak, Başkalarının çiğneyip attığı bir sıradanlıktı… Şükrü Erbaş
Benim, kıyısında bir saygıyla beklediğim olanak, Başkalarının çiğneyip attığı bir sıradanlıktı… Şükrü Erbaş
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #743 “Şımardıysan, artık başka bir düşmana ihtiyacın kalmamış demektir.” Dücane Cündioğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #744 "İnsan bazen sırf kendisi olmaktan bile yorulur."- Dücane Cündioğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #745 “Yarın bizi beraber görenler kimdi o yanındaki diye sorarlarsa beni detaylı anlatma. Kısaca; ömrümün geri kalanı dersin.” Cemal Süreya
“Yarın bizi beraber görenler kimdi o yanındaki diye sorarlarsa beni detaylı anlatma. Kısaca; ömrümün geri kalanı dersin.” Cemal Süreya
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #746 Dünyanın suyuna gidersen eğer Boğulur kalırsın, haberin olmaz… İbrahim Tenekeci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #747 “Bu dünya yüreği ya incitir, ya da taşlaştırır.” Nicolas Chamfort
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #748 "İyi insanlar cennete gider, değil! İyi insanlar nereye giderse cennet orası olur." - Osho
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #749 “Neye sahip olduğumuz değil, neyin keyfine varabildiğimizdir mutluluğu yaratan.” Charles Spurgeon
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2016 #750 "Bugün de gönlümüzce geçmediyse gün, Suçun yarısı bizim, yarısı günün …"- | Melih Cevdet Anday