Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #761 En sevdiğim mevsime geldik yapraklar sararacak, gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar hüzündür. Hüzün ise ben demektir. — Özdemir Asaf
En sevdiğim mevsime geldik yapraklar sararacak, gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar hüzündür. Hüzün ise ben demektir. — Özdemir Asaf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #762 “Ama artık gitmek geliyor içimden. Bir sabah masmavi bir bulutun peşinden, dönüşü olmayan yerlere.” Ataol Behramoğlu
“Ama artık gitmek geliyor içimden. Bir sabah masmavi bir bulutun peşinden, dönüşü olmayan yerlere.” Ataol Behramoğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #764 Ama barış ağaç değil, ot değil ki yeşersin. Sen istersen olur barış, istersen çiçeklenir… Bertolt Brecht
Ama barış ağaç değil, ot değil ki yeşersin. Sen istersen olur barış, istersen çiçeklenir… Bertolt Brecht
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #765 “Birgün aklına gelecek olursam, bana şiir ısmarla. Eylül'ü konuşalım.” Cemal Süreya
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #766 “ benim derdim küçücük kelimelere , koca bir ’ h i ç ’ i sığdırmak .. hepsi bu ..”
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #767 Hazan dediler, Hüzün dediler, Kalbimizi ele verdiler… Oysa sadece Eylüldü gelen. Güzelliği göremediler… Özdemir Asaf
Hazan dediler, Hüzün dediler, Kalbimizi ele verdiler… Oysa sadece Eylüldü gelen. Güzelliği göremediler… Özdemir Asaf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #768 Hepimiz garip bir hastalığın kurbanıyız: kendimizi başkası sanmak hastalığı. Cemil Meriç
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #769 Katlandığımız değil, razı olduğumuz insanlar dostlarımızdır. İbrahim Tenekeci
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #770 “Züleyha Yusuf’a bir mektup yazmaya başlayınca “Yusuf “diye başladı,”Yusuf ” diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok. Ve Züleyha’nın lügatinde “Yusuf”tan öte sözcük yok.” Nazan Bekiroğlu
“Züleyha Yusuf’a bir mektup yazmaya başlayınca “Yusuf “diye başladı,”Yusuf ” diye bitirdi. Gördü ki hitaptan öteye geçemedi. Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok. Ve Züleyha’nın lügatinde “Yusuf”tan öte sözcük yok.” Nazan Bekiroğlu