Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #771 Ey can; Kimseyi kırma. Sözden ağırı yoktur, Beden çok yükü kaldırır ama Gönül her sözü kaldıramaz… Hz.Mevlâna
Ey can; Kimseyi kırma. Sözden ağırı yoktur, Beden çok yükü kaldırır ama Gönül her sözü kaldıramaz… Hz.Mevlâna
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #772 Başka havalar getir bana. İçinde biraz bahar olsun, biraz sen, biraz da cumartesi. ´ Turgut Uyar
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #773 Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak.. Can Yücel
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat. İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak.. Can Yücel
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #774 Ve insan kanat çırpamaz bazen. Buna yorgunluk diyoruz, Hayal kırıklığı diyoruz, Bıkkınlık diyoruz. — Bilal İşgören
Ve insan kanat çırpamaz bazen. Buna yorgunluk diyoruz, Hayal kırıklığı diyoruz, Bıkkınlık diyoruz. — Bilal İşgören
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #775 Ne zaman ki birine güvendik; kolumuz, kanadımız, gönlümüz kırıldı.. — Nazan Bekiroğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Eyl 2016 #776 Kişi; gülüşüyle terbiyesini, güldüğü şey ile seviyesini gösterir. — Hz. Mevlâna
Kin tutmaz Uzman 11 Eyl 2016 #777 Rızkını dert etme. Çünkü o seni, senin onu aradığından daha çok aramaktadır . Abdülkâdir Geylânî Hz.
Kin tutmaz Uzman 4 Ksm 2016 #778 Fakat arkadaşlık sınavı başka sınavlara benzemiyor. Ömür boyu tekrarlanıp durmakta. Ali URAL
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #780 “Ölüler toprağa gömülür, hatıralar yüreğe. Toprak mı vefâlı yürek mi, bilmiyorum.” Abdurrahim Karakoç
“Ölüler toprağa gömülür, hatıralar yüreğe. Toprak mı vefâlı yürek mi, bilmiyorum.” Abdurrahim Karakoç