mihrimah turquoise Özel üye 24 Ock 2013 #191 şiir okuyordum şiiir. adın geçer! her asır adını hatırladın müjdelediğin kardeşlerin gelir sonra abdülkadir geylaniler şahı nakşibendiler imamı rabbaniler!
şiir okuyordum şiiir. adın geçer! her asır adını hatırladın müjdelediğin kardeşlerin gelir sonra abdülkadir geylaniler şahı nakşibendiler imamı rabbaniler!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #197 felsefe_mi dediki: İkinci facebook hesabını açıyordum Genişletmek için tıklayın... ben birinci açmadım daha,heves yaptım açsam mı acaba
felsefe_mi dediki: İkinci facebook hesabını açıyordum Genişletmek için tıklayın... ben birinci açmadım daha,heves yaptım açsam mı acaba
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Ock 2013 #198 arz-ı hal dediki: ben birinci açmadım daha,heves yaptım açsam mı acaba Genişletmek için tıklayın... Açmaman hata
arz-ı hal dediki: ben birinci açmadım daha,heves yaptım açsam mı acaba Genişletmek için tıklayın... Açmaman hata
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #199 felsefe_mi dediki: Açmaman hata Genişletmek için tıklayın... hatasız kul olmaz,hatamla sev beni
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Ock 2013 #200 arz-ı hal dediki: hatasız kul olmaz,hatamla sev beni Genişletmek için tıklayın... Ben seni face.siz sevdim zaten
arz-ı hal dediki: hatasız kul olmaz,hatamla sev beni Genişletmek için tıklayın... Ben seni face.siz sevdim zaten