arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #201 felsefe_mi dediki: Ben seni face.siz sevdim zaten Genişletmek için tıklayın... facesiz olmak ayıp değil,almamak ayıp
felsefe_mi dediki: Ben seni face.siz sevdim zaten Genişletmek için tıklayın... facesiz olmak ayıp değil,almamak ayıp
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Ock 2013 #202 arz-ı hal dediki: facesiz olmak ayıp değil,almamak ayıp Genişletmek için tıklayın... evet yaa artık 70 yaşında dede bile okey falan oynuyor oradan 60lık neneleri dürtüyor ne bileyim işte anladın sen
arz-ı hal dediki: facesiz olmak ayıp değil,almamak ayıp Genişletmek için tıklayın... evet yaa artık 70 yaşında dede bile okey falan oynuyor oradan 60lık neneleri dürtüyor ne bileyim işte anladın sen
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #203 felsefe_mi dediki: evet yaa artık 70 yaşında dede bile okey falan oynuyor oradan 60lık neneleri dürtüyor ne bileyim işte anladın sen Genişletmek için tıklayın... annem bile facete sörf yapıyor ben baya geride kaldım yeminle
felsefe_mi dediki: evet yaa artık 70 yaşında dede bile okey falan oynuyor oradan 60lık neneleri dürtüyor ne bileyim işte anladın sen Genişletmek için tıklayın... annem bile facete sörf yapıyor ben baya geride kaldım yeminle
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Ock 2013 #205 arz-ı hal dediki: annem bile facete sörf yapıyor ben baya geride kaldım yeminle Genişletmek için tıklayın... Teknolojiye bu kadar direnme canım
arz-ı hal dediki: annem bile facete sörf yapıyor ben baya geride kaldım yeminle Genişletmek için tıklayın... Teknolojiye bu kadar direnme canım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #206 felsefe_mi dediki: Teknolojiye bu kadar direnme canım Genişletmek için tıklayın... diwitim var,face açmadım nedense,forumda takılıyom yetiyor
felsefe_mi dediki: Teknolojiye bu kadar direnme canım Genişletmek için tıklayın... diwitim var,face açmadım nedense,forumda takılıyom yetiyor
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Ock 2013 #207 arz-ı hal dediki: diwitim var,face açmadım nedense,forumda takılıyom yetiyor Genişletmek için tıklayın... Oooo tamam teknolojiye direnmiyorsun bu yeter
arz-ı hal dediki: diwitim var,face açmadım nedense,forumda takılıyom yetiyor Genişletmek için tıklayın... Oooo tamam teknolojiye direnmiyorsun bu yeter
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #208 felsefe_mi dediki: Oooo tamam teknolojiye direnmiyorsun bu yeter Genişletmek için tıklayın... facete dürtme var ya ondan açmıyorum muha muha
felsefe_mi dediki: Oooo tamam teknolojiye direnmiyorsun bu yeter Genişletmek için tıklayın... facete dürtme var ya ondan açmıyorum muha muha
felsefe_mi ...!... Özel üye 25 Ock 2013 #209 arz-ı hal dediki: facete dürtme var ya ondan açmıyorum muha muha Genişletmek için tıklayın... bu güzeldi
arz-ı hal dediki: facete dürtme var ya ondan açmıyorum muha muha Genişletmek için tıklayın... bu güzeldi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Ock 2013 #210 felsefe_mi dediki: bu güzeldi Genişletmek için tıklayın... ben güzelim diyerek,kendimi övüp konuyu dağıtmaktan vazgeçiyorum
felsefe_mi dediki: bu güzeldi Genişletmek için tıklayın... ben güzelim diyerek,kendimi övüp konuyu dağıtmaktan vazgeçiyorum