İki nokta Üstat 29 Mys 2013 #316 ZeyNoO dediki: Ne yalan söylim uyuyordum 12 saattir uyumuşum Genişletmek için tıklayın... Senin tüm gün boyunca daha uyumaman lazım zeyno..
ZeyNoO dediki: Ne yalan söylim uyuyordum 12 saattir uyumuşum Genişletmek için tıklayın... Senin tüm gün boyunca daha uyumaman lazım zeyno..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mys 2013 #317 İki nokta dediki: Senin tüm gün boyunca daha uyumaman lazım zeyno.. Genişletmek için tıklayın... Düşünmem lazım belki şekerleme yapabilirim şaka şaka annem uyutmaz daha dantel örmem lazım ://
İki nokta dediki: Senin tüm gün boyunca daha uyumaman lazım zeyno.. Genişletmek için tıklayın... Düşünmem lazım belki şekerleme yapabilirim şaka şaka annem uyutmaz daha dantel örmem lazım ://
İki nokta Üstat 29 Mys 2013 #318 Ehh bir zahmet uyuma zaten fazla uykuda iyi değil herşeyin fazlası zarar..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Mys 2013 #319 İki nokta dediki: Ehh bir zahmet uyuma zaten fazla uykuda iyi değil herşeyin fazlası zarar.. Genişletmek için tıklayın... 2013 benim için epey yorucu bir yıldı bırakta uyuyayım bugünleri işe girersem, birde evlenirsem daha bulamam
İki nokta dediki: Ehh bir zahmet uyuma zaten fazla uykuda iyi değil herşeyin fazlası zarar.. Genişletmek için tıklayın... 2013 benim için epey yorucu bir yıldı bırakta uyuyayım bugünleri işe girersem, birde evlenirsem daha bulamam