• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Saat Önce Ne Yapıyordun ?

Ohh sen uyu evet şimdiden bu planları yaptınsa uyuman şart.. :d

evlilik için henüz bir planım yok ki planlı programlı yürümez bu işler :D planlarımın arasında yarın damat adayı bulayım diye bir plan ayarlamıyorum :D (sen öyle bir plan yapıyorsan bilemiyorum :P)

çalışma hayatıda işe kabul ederlerse olacak :D henüz başvuruyorum oraya buraya :))

Evet yarın bir Taksim'e çıkayım dedim bende belki oradan evlendirme dairesine gideriz hem yakın vakit kaybı olmaz.. :d Bu işler planlı olmaz sen plan yapıyorsan demekte ki amacım uyuyamam şimdiden uyuyorum demeneydi yani bunun hesabını şimdiden yapmana şaşırdım.. (:

@İki nokta benimki de espriydi genelde öyle derler ya şunu yap yarın öbürgün daha yapamazsın diye dedikleri için :))
Oysa bugün yaptığın bugünedir, yarına bir etkisi olmaz farkındayım yani :D
Zaten sürekli uyuyabilen biri değilim istisnalarımdan biriydi diyerek mevzuyu kapatayım :)

Düzenleyen yönetici:
Harika bir dans gösterisindeydim. Beach park içindeki açık hava tiyatrosunda SHAMAN dans grubununu gösterisi vardı. Anadolu ateşinden daha özel bir gösteri olduğunu söyleyebilirim.

Geri