zemheri Usta 11 Eyl 2009 #1,221 dağcı dediki: şeytanın taaaaaaaa kendisiymiş Genişletmek için tıklayın... olur olur da böyle de iftira olmazkii cnm aaaaaaaaaa.. esefle kınıyorum sizi insanlara iftira atmayı pek severmiş
dağcı dediki: şeytanın taaaaaaaa kendisiymiş Genişletmek için tıklayın... olur olur da böyle de iftira olmazkii cnm aaaaaaaaaa.. esefle kınıyorum sizi insanlara iftira atmayı pek severmiş
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 3 Ags 2011 #1,227 bu varya kaçak tütün içiyor iyi biliyorum herkesede satıyor ticartini yapıyor bu kaçak tütünün tepelerden naylon leğenlerle kaçırıyor tütünü
bu varya kaçak tütün içiyor iyi biliyorum herkesede satıyor ticartini yapıyor bu kaçak tütünün tepelerden naylon leğenlerle kaçırıyor tütünü
crazy_mam Üye 7 Ags 2011 #1,228 yukarıdaki var ya yurt dısından kaçak içki getirip ticaretini yapıyor
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 7 Ags 2011 #1,229 üstteki arkadaş geceleri lisanssız sokak dövüşü yapıyor 4 kişiyi dövmüş olabilir kanımca
crazy_mam Üye 7 Ags 2011 #1,230 geceleri yüksek sesle müzik dinleyip herkesi rahatsız eden yukarıdaki buldum onu delilde var bakın hoparlöru goruyorsunuz
geceleri yüksek sesle müzik dinleyip herkesi rahatsız eden yukarıdaki buldum onu delilde var bakın hoparlöru goruyorsunuz